Z czyjej strony?
Czy ktoś z was orientuje się trochę w kwestii funduszy emerytalnych?
Collapse
X
-
ze strony pracodawcy - OFE.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Jest parę spraw w sądach przeciwko osobom, zapisującym do funduszy osoby, którym taki przywilej jeszcze nie przysługiwał (nieletni) bądź już nie przysługiwał (zmarli).
W gruncie rzeczy to było oszustwo.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Była nawet spora afera z grupą agentów kilku OFE, którzy wymieniali się danymi osobowymi klientów między sobą i zapisywali ludzi do kilku funduszy oczywiście bez ich wiedzy.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
Related Topics
Collapse
-
Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar.
...
-
Channel: Czechy
-
-
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
-
Channel: Belgia
-
-
Wyszukiwarka nie znalazła, ja tego piwa tu nie pamiętam ale ostatni raz byłem w tym browarze w 2011 roku. Więc może nowość, na pewno dla mnie.
Podany tylko alkohol 8%, czyli może to być nawet 19°Blg. Obsługa się nie orientuje...
Barwa matowo-złota, piwo lekko zmętnione....-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Będąc przejazdem przez Sliven nie mogłem sobie odmówić wizyty w miejscowym mikrusie o nazwie ''Trima I Dvama'', co dokładnie oznacza - Trzech i Dwóch.
Okazało się na miejscu że Birarium jest tylko knajpą firmową browarku, który ma lokalizację na obrzeżach miasta.
Mikrus działający...2 Photos-
Channel: Bułgaria
2024-01-11, 21:50 -
-
Zatęskniwszy za ciepłymi klimatami przypomniałem sobie, że zostało mi do wyjaśnienia pochodzenia kilku piw, które wypiłem w Mostarze. "Shaman" uważałem za kontrakt, ale co do tej kwestii do dziś nie mam jasności gdzie jest warzone. Po kilku miesiącach przyjmuję, że jest tak...
-
Channel: Bośnia i Hercegowina
2023-02-15, 12:51 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment