Jaki alkomat wybrać?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
    ART
    Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
    2024-10-12, 20:15
  • heckler
    Czechy, Nové Město na Moravě, Žďárská 84, Pivovar Hejkal
    heckler
    Žďárské vrchy to kawałek ładnej, pofałdowanej ziemi będący częścią Vysočiny. Leżące na ich skraju małe miasteczko Nové Město na Moravě doczekało się swojego małego browaru o nazwie Hejkal. Po środku rynku stoi ładny kościół, fontanna, za to na obrzeżach miasta króluje ,wczesny...
    2019-06-14, 07:28
  • e-prezes
    Włochy, Bolonia, San Valentino 2/f, Brewdog Bologna
    e-prezes
    Lokal w stylu jaki znamy choćby z Warszawy. Tu podobnie kilka kranów własnych i parę gościnnych. Ceny od 3,5 do 7 EUR. Za różne pojemności, w tym 7 za pysznego imperial stouta w ilości 0,2 litra. Po dwóch małych piwach zostałem zagadnięty czemu nie jeszcze i od słowa do słowa zostałem...
    2023-02-07, 18:35
  • darekd
    ReCraft, Styrian Dragon Sprau AIPA
    darekd
    Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).

Ekstr. 15%
    Alk. 6,0%

Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
    Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...
    2025-01-22, 22:57
  • darekd
    ReCraft, [Piwne Podziemie], Ticket to Hell
    darekd
    Z rozpędu napisałem, że warzą w browarze ReCraft, bo na puszce jest "Produced in EU", ale już zapach i barak filtracji wskazuje na nasz kraj

"German Helles"

Ekstr. 12%, alk. 4,9%

Aromat - dziwaczny. Kwaskowo-drożdżowo-owocowy, pod...
    2024-12-09, 01:23
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...