Bardzo proszę o rady i porady jaki alkomat kupić, który będzie dokładny. Nie interesują mnie jednorazówki lub alkomaty z Biedronki.
Jaki alkomat wybrać?
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Ta strona powinna Ci pomóc:http://alkomaty.biz/ .
Ten http://www.alkomaty.info/go/_info/?id=281 nam sprawuje się bez zarzutu i można go kupić taniej, bo tutaj cena jest z lekka kosmiczna.
-
-
Zaczęłam przeglądać stronę, bo sami od jakiegoś czasu nosimy się z zakupem alkomatu i na dzień dobry wygiał mnie jeden opis:
"Dzięki swoim nie wielkim wymiarą idealnie nadaje się do damskiej torebki."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziA nie lepiej nie pić przed jazdą?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziA nie lepiej nie pić przed jazdą?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziPrablem leży częściej nie przy piciu i jechaniu tego samego dnia, a przy tzw. 'byciu wczorajszym', gdy czujesz się już dobrze, a wcale jeszcze tak nie jest...
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika borek11 Wyświetlenie odpowiedziZnajomy kupił troche drozszy ale juz bardzo solidny alkomat [usunięto link reklamowy]
mysle,ze jesli szukasz czegos sprawdzonego a ni epodróbek z supermarketów to ten bedzie w sam raz.
Comment
-
-
Twierdze tak nie tylko na podstawie ceny. Jak wiadomo licza sie tez testy i dosiwadczenie zyciowe. Mi akurat AL i mam przekonanie do CA- i to nie z allegro bo mam z nimi niemiłe wspomnienia tylko ze sklepu internetowego alkomaty.net.pl cena tez jest wazna a u nich wychodzi korzystiej niz na allegro.
Comment
-
-
Porady alkomatowe od niskopostowców traktuję jako reklamę - zapraszam do działu reklamowego po cennik komercyjny.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Comment