Paczka i tylko 6 podstawek ??
paczka czy list (w drodze do Koszalina ;) )
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziPaczka i tylko 6 podstawek ??Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziTeż w to nie wieże,6 podstawek to listem wysyłają,nie paczką.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jadoo Wyświetlenie odpowiedzi6 świeżych podkładekToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Kiedyś, jak wysyłałem list polecony w niewielkim kartonie to pani z osiedlowego punktu pocztowego odmówiła mi go przyjęcia twierdząc, że paczek nie przyjmuje. Nic nie pomogło powoływanie się na wymiary max. przesyłki listowej. Dla niej karton to paczka i basta. Musiałem z tym iść na pocztę, tam nie było żadnego problemu.
Jak z powyższego widać nie tylko klienci nie bardzo wiedzą co to jest paczka a co list. Dlatego w pełni popieram skandala, nie czepiajcie się młodych o byle co bo potem im się odechciewa tu cokolwiek pisać, a czasami mogą mieć naprawdę interesujące informacje.
Ps.
Wiem skąd została wycięta ta dyskusja."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Puszki za granicę wysyłam zawsze listem (bo taniej) mimo, że czasami jest to dość potęźnych rozmiarów pudełko kartonowe, np od tonera.
Każdy przesyłkę nazywa jak chce, grunt zeby doszła w całości, popieram przedmówców, nie czepiać się dupereli.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment