Chodzi mi właściwie o to by się dowiedzieć: czy ktoś z szanownych forumowiczów ma może tel. Samsung i900 OMNIA ?
Przy piwie o telefonach
Collapse
X
-
No właśnie nie było jeszcze takiego tematu
Sam się głowię od jakiegoś czasu, bo czeka mnie wymiana telefonu i nie wiem na co się zdecydować.
Testowałem ostatnio kilka: HTC Touch Diamond, Nokię E66, SonyE Xperia X1. Najłatwiej mi było z Nokią, bo mam teraz N70 z Symbianem i w sumie przejście byłoby bezbolesne. Poza tym solidnie wykonany. Te dwa pozostałe to już z Windows Mobile i ekrany dotykowe więc zupełnie inna technologia. Ale też więcej możliwości, tak mi się wydaje.
Macie już jakieś doświadczenia z powyższymi sprzętami? Jakieś sugestie?
PS. Doszedł też w szranki HTC Touch Pro, to właściwie Diamond tylko z klawiaturą qwerty.Ostatnia zmiana dokonana przez albeertos; 2008-12-04, 15:31.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
A na co komu telefon komórkowy!? To cywilizacyjna zapaść, upadek, degrengolada.
Kiedyś (w epoce przedkomórkowej) ludzie umawiali się na godzinę 16 i przychodzili punktualnie na spotkanie.
Dzisiaj o 16.30 dzwonią i mówią, że się spóźnią (jakby tego nie było wiadomo bez zbędnego telefonowania) lub nie przychodzą w ogóle.
Regres wyraźny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziA na co komu telefon komórkowy!? To cywilizacyjna zapaść, upadek, degrengolada.
Kiedyś (w epoce przedkomórkowej) ludzie umawiali się na godzinę 16 i przychodzili punktualnie na spotkanie.
Dzisiaj o 16.30 dzwonią i mówią, że się spóźnią (jakby tego nie było wiadomo bez zbędnego telefonowania) lub nie przychodzą w ogóle.
Regres wyraźny.)i umawianie się z kimś to była gehenna(gdyż większość kolegów też była "głucha")Mieszkaliśmy w różnych dzielnicach Szczecina i trzeba było przejechać nie raz pół miasta by "pocałować" klamkę u kilku kumpli.Z tymi co się umawiało(na przykład z tymi z klasy)też bywało różnie,bo zawsze mogło coś wyskoczyć w ostatniej chwili.
Tak a propos regresu-czemu korzystasz teraz z internetu,toć to zabija przecież...
P.S Mój Siemens S6 -ma się super
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Mój ojciec sprawił sobie ostatnio Omnię właśnie. Całkiem miła zabawka, aczkolwiek ja jak na razie jestem za Symbianem i tradycyjnymi przyciskami
Xperia jest niedopracowana, lepiej Touch Diamond. Zresztą Xperia też jest robiona przez HTC, tyle, że brandowana na SE.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziZresztą Xperia też jest robiona przez HTC, tyle, że brandowana na SE.
Mów do mnie jeszczeMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
No co tu do rozumieniaSony Ericsson Xperia X1 nie jest robione przez SE tylko właśnie przez HTC, natomiast ma logo SE. Wot i tyla
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziA na co komu telefon komórkowy!? To cywilizacyjna zapaść, upadek, degrengolada.
Regres wyraźny.
Nie mówiąc o tym, że przed ukomórkowieniem kraju piwo było lepsze, kiełbasa smaczniejsza, a i my byliśmy młodsi.
Comment
-
-
Jak zwykle połowa postów nie na temat
Madienowiec, skąd opinia że Xperia niedopracowana? Chodzi o soft i interfejs czy o obudowę? Jeśli chodzi o to drugie to wydawała mi się solidnie zrobiona. Co do wnętrza to natomiast fajna sprawa z kilkoma modyfikowalnymi ekranami menu, które łatwo przełączać.
Z kolei co do HTC to mam obawy o akcesoria, nie wiem czy wszystko dostanę do tego co mi będzie niezbędne (do samochodu, ładowarki, pokrowiec itp). Jednak Nokia i SE mają tego mnóstwo i do wyboru.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
No ja podjąłem decyzję, wziąłem Omnie, miałem do wyboru jeszcze SE c902, Nokie N95i, i LG KC910 (8 Mpx)...
Jak narazie ekstra, super gadżet, jakość dźwięku pierwsza klasa, aparat miód, szczególnie filmy, internet jak komputer, windows poprawny, czasami chwile musi pomyśleć, POLECAMto tyle Omnie, wasze
Comment
-
-
O soft. Dziwne rzeczy potrafią się dziać, np z obsługą ekranu dotykowego. Czasami zamiast rysika bardziej by się sprawdził przecinak i młotek
HTC są chyba najbardziej supportowane przez rzeszę użytkowników-programistów. Z akcesoriami też nie powinno być problemu.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedzio. Czasami zamiast rysika bardziej by się sprawdził przecinak i młotek
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment