Chodzi mi właściwie o to by się dowiedzieć: czy ktoś z szanownych forumowiczów ma może tel. Samsung i900 OMNIA ?
Przy piwie o telefonach
Collapse
X
-
No właśnie nie było jeszcze takiego tematu
Sam się głowię od jakiegoś czasu, bo czeka mnie wymiana telefonu i nie wiem na co się zdecydować.
Testowałem ostatnio kilka: HTC Touch Diamond, Nokię E66, SonyE Xperia X1. Najłatwiej mi było z Nokią, bo mam teraz N70 z Symbianem i w sumie przejście byłoby bezbolesne. Poza tym solidnie wykonany. Te dwa pozostałe to już z Windows Mobile i ekrany dotykowe więc zupełnie inna technologia. Ale też więcej możliwości, tak mi się wydaje.
Macie już jakieś doświadczenia z powyższymi sprzętami? Jakieś sugestie?
PS. Doszedł też w szranki HTC Touch Pro, to właściwie Diamond tylko z klawiaturą qwerty.Ostatnia zmiana dokonana przez albeertos; 2008-12-04, 15:31.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
A na co komu telefon komórkowy!? To cywilizacyjna zapaść, upadek, degrengolada.
Kiedyś (w epoce przedkomórkowej) ludzie umawiali się na godzinę 16 i przychodzili punktualnie na spotkanie.
Dzisiaj o 16.30 dzwonią i mówią, że się spóźnią (jakby tego nie było wiadomo bez zbędnego telefonowania) lub nie przychodzą w ogóle.
Regres wyraźny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziA na co komu telefon komórkowy!? To cywilizacyjna zapaść, upadek, degrengolada.
Kiedyś (w epoce przedkomórkowej) ludzie umawiali się na godzinę 16 i przychodzili punktualnie na spotkanie.
Dzisiaj o 16.30 dzwonią i mówią, że się spóźnią (jakby tego nie było wiadomo bez zbędnego telefonowania) lub nie przychodzą w ogóle.
Regres wyraźny.
Tak a propos regresu-czemu korzystasz teraz z internetu,toć to zabija przecież...
P.S Mój Siemens S6 -ma się super
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Mój ojciec sprawił sobie ostatnio Omnię właśnie. Całkiem miła zabawka, aczkolwiek ja jak na razie jestem za Symbianem i tradycyjnymi przyciskami
Xperia jest niedopracowana, lepiej Touch Diamond. Zresztą Xperia też jest robiona przez HTC, tyle, że brandowana na SE.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziZresztą Xperia też jest robiona przez HTC, tyle, że brandowana na SE.
Mów do mnie jeszczeMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
No co tu do rozumienia Sony Ericsson Xperia X1 nie jest robione przez SE tylko właśnie przez HTC, natomiast ma logo SE. Wot i tylaSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziA na co komu telefon komórkowy!? To cywilizacyjna zapaść, upadek, degrengolada.
Regres wyraźny.
Nie mówiąc o tym, że przed ukomórkowieniem kraju piwo było lepsze, kiełbasa smaczniejsza, a i my byliśmy młodsi.
Comment
-
-
Jak zwykle połowa postów nie na temat
Madienowiec, skąd opinia że Xperia niedopracowana? Chodzi o soft i interfejs czy o obudowę? Jeśli chodzi o to drugie to wydawała mi się solidnie zrobiona. Co do wnętrza to natomiast fajna sprawa z kilkoma modyfikowalnymi ekranami menu, które łatwo przełączać.
Z kolei co do HTC to mam obawy o akcesoria, nie wiem czy wszystko dostanę do tego co mi będzie niezbędne (do samochodu, ładowarki, pokrowiec itp). Jednak Nokia i SE mają tego mnóstwo i do wyboru.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
No ja podjąłem decyzję, wziąłem Omnie, miałem do wyboru jeszcze SE c902, Nokie N95i, i LG KC910 (8 Mpx )...
Jak narazie ekstra, super gadżet, jakość dźwięku pierwsza klasa, aparat miód, szczególnie filmy, internet jak komputer, windows poprawny, czasami chwile musi pomyśleć, POLECAM to tyle Omnie, wasze
Comment
-
-
O soft. Dziwne rzeczy potrafią się dziać, np z obsługą ekranu dotykowego. Czasami zamiast rysika bardziej by się sprawdził przecinak i młotek
HTC są chyba najbardziej supportowane przez rzeszę użytkowników-programistów. Z akcesoriami też nie powinno być problemu.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedzio. Czasami zamiast rysika bardziej by się sprawdził przecinak i młotek
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment