Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o telefonach
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPrzez te komórki obniży się u człowieka iloraz inteligencji - kiedyś trzeba się było nagłówkować w różnych sytuacjach, a teraz ludzie dzwonią do siebie w supermarketach, jak się zgubią.
Comment
-
-
Sprawdź N82 zamiast N95. Mam właśnie tą enkę i bardzo ją sobie chwalęSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krasnal45 Wyświetlenie odpowiedziA nie odnosisz wrażenia że komórki wymyślono właśnie po to żeby się w tych supermarketach znaleźć ??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziPieczarek ja w latach osiemdziesiątych nie miałem telefonu stacjonarnego(buziaki dla TPSA )...
Panowie - zależy czego szukacie - telefonu czy gadżetu.Last edited by adam16; 2008-12-08, 23:22.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment