Przy piwie o telefonach

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • krasnal45
    Porucznik Browarny Tester
    • 2008.02
    • 423

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedzi
    No właśnie nie było jeszcze takiego tematu
    Sam się głowię od jakiegoś czasu, bo czeka mnie wymiana telefonu i nie wiem na co się zdecydować.
    Testowałem ostatnio kilka: HTC Touch Diamond, Nokię E66, SonyE Xperia X1. Najłatwiej mi było z Nokią, bo mam teraz N70 z Symbianem i w sumie przejście byłoby bezbolesne. Poza tym solidnie wykonany. Te dwa pozostałe to już z Windows Mobile i ekrany dotykowe więc zupełnie inna technologia. Ale też więcej możliwości, tak mi się wydaje.

Macie już jakieś doświadczenia z powyższymi sprzętami? Jakieś sugestie?

PS. Doszedł też w szranki HTC Touch Pro, to właściwie Diamond tylko z klawiaturą qwerty.
    Też mam N70 i też czeka mnie niedługo wymiana ...widzę że zaglądasz na wyższą półkę, ja praktycznie od zawsze hołduję Nokii i chyba przy Nokii pozostanę. Przy dzisiejszych dodatkach i "bajerach" Nokie mimo wszystko są najbardziej strawne (może to tylko przyzwyczajenie) a komórki używam przede wszystkim jako....telefonu...obejrzyj sobie N95 full wypas a jednocześnie prostota.....zachorowałem na nią

Comment

• krasnal45
      Porucznik Browarny Tester
      • 2008.02
      • 423

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
      Przez te komórki obniży się u człowieka iloraz inteligencji - kiedyś trzeba się było nagłówkować w różnych sytuacjach, a teraz ludzie dzwonią do siebie w supermarketach, jak się zgubią.
      A nie odnosisz wrażenia że komórki wymyślono właśnie po to żeby się w tych supermarketach znaleźć ??

Comment

• Maidenowiec
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.07
        • 2287

Sprawdź N82 zamiast N95. Mam właśnie tą enkę i bardzo ją sobie chwalę
        Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krasnal45 Wyświetlenie odpowiedzi
          A nie odnosisz wrażenia że komórki wymyślono właśnie po to żeby się w tych supermarketach znaleźć ??
          I do omawiania interesów w autobusach

Comment

• adam16
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2001.02
            • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi
            Pieczarek ja w latach osiemdziesiątych nie miałem telefonu stacjonarnego(buziaki dla TPSA )...
            W latach 80-tych nie było tepsy.

Panowie - zależy czego szukacie - telefonu czy gadżetu.
            Last edited by adam16; 2008-12-08, 23:22.
            Browar Hajduki.
            adam16@browar.biz
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Przetwarzanie...
            X