Od kiedy Forumowicz jest Forumowiczem aktywnym

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍼🍼
    • 2002.07
    • 14999

Ja jestem zarejestrowany w sumie na kilkudziesięciu forach. Na 95% z nich zarejestrowałem się tylko w celu - np: - forum graficzne w celu zamówienia wykonania przez kogoś jakiejś pracy, - przeczytania interesującej mnie informacji znalezionej w googlach, ale żeby ją przeczytać trzeba się zarejestrować, - bo dane forum wydawało mi się interesujące ale wyszło inaczej i tak mogę w nieskonczoność. Z wielu tych for dostaję newslettery których nie chcę ale nawet nie pamiętam hasła, bądź loginu żeby się tego pozbyć. W ciągu 5 lat z tego co naliczyłem rejestrowałem się na ok. 30-40 forach, z czego na 3 zaglądam często, drugie 3 rzadko, a reszty nawet nie pamiętam Czy na tamtych pozostałych nie jestem martwą duszą? Jestem.
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23929

No to rusz zadek i wypisz się z ich rozdzielników. Po co ich właściciele mają ponosić koszty wysyłek wiadomości do Ciebie? Za to ktoś płaci. Skoro nie Ty - to właściciel strony. Rozumiem że gdyby dostęp był płatny to każdy by pilnował gdzie się rejestrował
      Last edited by ART; 2009-01-25, 21:00.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Cez
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.01
        • 1789

Żeby przeczytać newsletter nie trzeba wchodzić na browar.biz... Więc ta aktywność...
        Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• becik
          🍼🍼
          • 2002.07
          • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
          No to rusz zadek i wypisz się z ich rozdzielników. Po co ich właściciele mają ponosić koszty wysyłek wiadomości do Ciebie? Za to ktoś płaci. Skoro nie Ty - to właściciel strony. Rozumiem że gdyby dostęp był płatny to każdy by pilnował gdzie się rejestrował
          Tak z ciekawości, ile płaci się za rozsyłanie newslettera?
          Chętnie z większości bym się wyrejestrował ale jak to zrobić skoro nie pamiętam nawet loginu
          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• e-prezes
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2002.05
            • 19261

zawsze jest opcja "przypomnij hasło". ja na tych forach co mnie nawet dość pobierznie coś interesowało co jakiś czas gdy zmieniałem maila logowałem się ponownie, często po roku na ten przykład... nie pamiętając jak ty hasła.

Comment

• becik
              🍼🍼
              • 2002.07
              • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
              zawsze jest opcja "przypomnij hasło".
              Hasło to pół biedy bo też używam tej opcji, ale pisałem o loginie

Comment

• e-prezes
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2002.05
                • 19261

nie ma z tym problemu, bo ta funcja polega na przesłaniu danych na konto mailowe z rejestracji. jest problem gdy go nie pamiętasz, albo już nie istnieje... no ale wtedy nie dociera też newsletter ;p

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23929

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
                  Tak z ciekawości, ile płaci się za rozsyłanie newslettera?
                  Chętnie z większości bym się wyrejestrował ale jak to zrobić skoro nie pamiętam nawet loginu
                  Zależy od wielu czynników, ale można przyjąć że około grosza od listu.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Jurandofil
                    Kapitan Lagerowej Marynarki
                    🍼
                    • 2007.10
                    • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
                    Może się ci mało aktywni z czasem rozkręcą. Ja np. po zarejestrowaniu pierwszy raz odezwałem się po pół roku a tak na dobre to dopiero rok od rejestracji. A teraz proszę, zielony jestem
                    Popieram takie zdanie.
                    Ja się ze trzy razy rejestrowałem w ciągu 7 lat, bo jak jakakolwiek aktywność wracała, to nie tyle hasła nie mogłem sobie przypomnieć, co nazwy użytkownika
                    Ale wreszcie się udało
                    Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
                    Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23929

W BrowarBizie wystarczy znać adres mailowy żeby próbować odzyskać dane dostępowe.

Comment

• krasnal45
                        Porucznik Browarny Tester
                        • 2008.02
                        • 423

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedzi
                        ........ nie tyle hasła nie mogłem sobie przypomnieć, co nazwy użytkownika ........
                        Macie problem ja gdziekolwiek się rejestruję używam jednego i tego samego nika, może i durnowaty co nieco jak na mój wiek ale ciągnie się za mną to cholerstwo od studenckich jeszcze czasów , nie mam więc problemu z zapamiętaniem (chociaż taki mały to wcale nie jestem)

Comment

• Candlekeep
                          • 2007.11
                          • 367

Eee tam, od razu "durnowaty". Swojski i tyle
                          Co najwyżej z racji wieku mógłbyś już zmienić na krasnolud O ile rzecz jasna ta liczba przy nicku oznacza wiek...

Comment

• Seler_32
                            • 2003.04
                            • 444

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                            W BrowarBizie wystarczy znać adres mailowy żeby próbować odzyskać dane dostępowe.
                            To też można zapomnieć
                            Z niepospolitym nick'em to też patent - rzadko kto nazywa się warzywem.
                            Aktywność jednak trudno mierzyć poprzez fakt otrzymywania poczty... Może liczyć posty. Nie wiem?!
                            Nie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.

Nie wierzę abstynentom.

Comment

• granat862
                              Kapitan Lagerowej Marynarki
                              • 2004.12
                              • 945

Według mnie aktywny forumowicz to ten który często odwiedza i czyta forum, a jeśli pisze posty to jest aktywnym udzielającym się forumowiczem.
                              Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."

Comment

• e-prezes
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2002.05
                                • 19261

Aktywny to wg. mnie taki, który wnosi jakąś treść. Wszak z nazwy forum dyskusyjne służy do tego by dyskutować. Nie służy do agitacji na rzecz organizatora, tylko do dyskusji uczestników. Proszę sobie przypomnieć definicję słowa FORUM.

I owszem jest spora grupa, która nie dyskutuje, ale np. monitoruje forum i nawet jeździ na zloty. Ale dyskutujących (wpisujących jakąś treść, bo z dyskusją nie zawsze ma to jakiś związek) ostatnio mam wrażenie maleje. To, teraz (zresztą pisano o tym już nie raz) jest zmierzch epoki for. Dla mnie dziwne, bo dialog/rozmowa jest wpisana w egzystencję człowieka. Była, jest i będzie. Szkoda, że niektórzy o tym zapominają lub inaczej to interpretują.
                                Last edited by e-prezes; 2017-07-26, 21:39.

Comment

Przetwarzanie...
                                X