Piwo zagranicą rodzaje i ich ceny

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maarcinek19
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2009.01
    • 63

Piwo zagranicą rodzaje i ich ceny

Chciałem sie dowiedzieć gdzie zagranicą piliście piwko, ze sklepu/pabu i ile kosztowało. Jestem ciekaw, jeżeli chcecie sie podzielić informacją będe wdzięczny

Ja niestety tylko Czechy mam tam aż 20km
    Głownie piwa Zlaty Bazant, Zubr, Radegast, Staropramen, Ostravar, Primator - ceny już niestety są zbliżone do naszych, zdarzają sie tanie piwa za kilka koron ale rzadkosć
  • kopyr
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2004.06
    • 9475

Zamiast zakładać kolejny wątek... poczytaj forum. Długo poczytaj. Dyskusje na wybrane przez Ciebie tematy już się toczyły. Obawiam się, że tłumu dyskutantów w tym temacie nie znajdziesz. Na początek poczytaj dział relacje. A wtedy może dopisz się do konkretnego wątku.
    blog.kopyra.com

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

Ja kiedyś piłem browara za 430.

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
        Zduńska Wola, Św. Maksymiliana Marii Kolbego 4, Staropolski Ogródek Piwny
        pebejot
        Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
        Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
        Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...
        2024-10-19, 09:24
      • pebejot
        Portugalia, Lizbona, Rua Prior do Crato 6, Quimera Brewpub
        pebejot
        Bardzo ciekawy browar restauracyjny, znajdujący się nieco na uboczu na zachód od ścisłego centrum i wielkiego zgiełku turystycznego Lizbony.
        Browar istnieje od 2016 roku i niedawno hucznie świętował swoje 7-mio lecie.
        Niepozorne wejście i chaotyczny, lecz swojski ogródek z prostymi...
        2023-09-21, 20:11
      • pebejot
        USA, Miami, 55NW 25h Street, Veza Sur Brewing Co.
        pebejot
        Dosłownie rzut beretem od wielkiego browaru restauracyjnego La Tropical, znajduje się inny, dużo mniejszy lecz pełen uroku mikrus "Veza Sur Brewing".
        Podobnie jak w przypadku La Tropical, tu również znakiem rozpoznawczym lokalizacji browaru jest wielki mur pokryty pięknym graffiti....
        2022-07-28, 15:41
      • pebejot
        Jelenia Góra, Pocztowa 8, Pizzeria Gazownia
        pebejot
        Pizzeria i bar w samym centrum Jeleniej Góry u bram Starego Miasta.
        Lokal jest ukryty w podwórku, trzeba wejść przez bramę.

Oprócz całkiem dobrej pizzy w lokalu można napić się piwa z byłego Wleńskiego, a obecnie Jeleniogórskiego browaru Dolina Bobru.
        Z kranu leje...
        2024-01-23, 15:25
      • pebejot
        Węgry, Budapest, Lázár u. 4, Parabolic Lázárus Brewery
        pebejot
        I kolejny browar restauracyjny w Budapeszcie, otwarty pod koniec lutego 2022 roku.
        Nowy mikrus znajduje się w centrum miasta, w pobliżu stacji metra Deak Ferenc i niedaleko dworca Nyugati.
        Schowany jest w piwnicy jednej z kamienic na bocznej uliczce i można go łatwo przegapić.
        ...
        2022-04-13, 10:41
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...