Dzisiaj rano Lechosław Brewiński, kolekcjoner piwnych etykiet z Lublina opuścił ten ziemski padół i odszedł z naszego żywego bytu , będzie mi strasznie brakowało niewielkiego wzrostem ale wielkiego duchem gawędziarza z Lublina.
Lechosław Brewinski (1949-2009)
Collapse
X
-
Bardzo smutna wiadomość. W zasadzie ze względu na różnicę wieku oraz mój niedługi staż kolekcjonerski nie można powiedzieć abym znał go osobiście mimo, iż odbyliśmy kilka rozmów na giełdach. Była to głównie postać znana mi z opowieści innych kolekcjonerów. Szkoda, że odchodzi tak zasłużona i otwarta na innych osoba.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
-
-
Niech Ci w drugim świecie będzie lepiej. My się smucimy ale w niebie na pewno już masz się o niebo lepiej...Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Smutna to wiadomość...."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj rano Lechosław Brewiński, kolekcjoner piwnych etykiet z Lublina opuścił ten ziemski padół i odszedł z naszego żywego bytu , będzie mi strasznie brakowało niewielkiego wzrostem ale wielkiego duchem gawędziarza z Lublina.
Mój Ojciec odszedł również 16 lutego, tyle że 54 lata temu...
No, to teraz już "TAM" dochodzą do ustaleń stopnia pokrewieństwa...
Comment
-
Comment