Ankieta dla uczestników zabawy „mr-perez typer show”
Ponieważ nie wzystkim podobają się moje “pomysły” w uatrakcyjnieniu naszej zabawy proszę WAS o pomoc wypełniając poniższą ankietę.
Proszę o odpowiedzi TYLKO osoby biorące udział w tegorocznej edycji zabawy.
Jeśli do końca maja otrzymam w tym temacie odpowiedzi od conajmniej połowy biorących udział w zabawie, będą one wiążące dla mnie przy redagowaniu regulaminu następnej edycji.
Koniec maja wybrałem aby był czas do namysłu i aby móc ewentualnie przegłosować inne pomysły.
W pierwszej części postu proszę o wypunktowanie TYLKO odpowiedzi. Ewentualne komentarze proszę umieszczać pod spodem.
ANKIETA
Pytanie 1:
Która punktacja ma być Ważniejsza?
a) Punktowa, jak dotychczas;
b) Strzelców;
Pytanie 2:
Jak punktować wyniki?
a) Prawidłowe wytypowanie wyniku 3 pkt, prawidłowe wskazanie zwycięzcy/remisu 1 pkt;
b) Jak aktualnie - 3, 2, 1 pkt;
c) Inaczej, proszę podać jak.
Pytanie 3:
Czy i jak premiować prawidłowe typowania?
a) Bez premii;
b) Tylko prawidłowe wskazanie wszystkich zwycięzców/remisów – 1 pkt;
c) Wszystkie -3pkt, jedno pudło – 2 pkt, dwa pudła – 1 pkt (tak jak obecnie);
d) Inaczej, proszę podać jak.
Pytanie 4:
Czy typować w każdej kolejce mecz kolejki premiowany podwójną ilością punktów?
a) Nie;
b) Tak, wybiera MC, w pierwszej kolejności biorąc pod uwagę mecze drużyn czołowych, derbów i meczy o utrzymanie w lidze;
c) Tak, w czasie typowania meczy kolejki „X” każdy podaje swój typ na mecz kolejki „X+1” a MC podając zestaw par ogłasza który mecz został wybrany przez większość meczem kolejki ( w przypadku remisu sam wybiera ze zwycięzców)
Pytanie 5:
Czy są inne pomysły?
Ponieważ nie wzystkim podobają się moje “pomysły” w uatrakcyjnieniu naszej zabawy proszę WAS o pomoc wypełniając poniższą ankietę.
Proszę o odpowiedzi TYLKO osoby biorące udział w tegorocznej edycji zabawy.
Jeśli do końca maja otrzymam w tym temacie odpowiedzi od conajmniej połowy biorących udział w zabawie, będą one wiążące dla mnie przy redagowaniu regulaminu następnej edycji.
Koniec maja wybrałem aby był czas do namysłu i aby móc ewentualnie przegłosować inne pomysły.
W pierwszej części postu proszę o wypunktowanie TYLKO odpowiedzi. Ewentualne komentarze proszę umieszczać pod spodem.
ANKIETA
Pytanie 1:
Która punktacja ma być Ważniejsza?
a) Punktowa, jak dotychczas;
b) Strzelców;
Pytanie 2:
Jak punktować wyniki?
a) Prawidłowe wytypowanie wyniku 3 pkt, prawidłowe wskazanie zwycięzcy/remisu 1 pkt;
b) Jak aktualnie - 3, 2, 1 pkt;
c) Inaczej, proszę podać jak.
Pytanie 3:
Czy i jak premiować prawidłowe typowania?
a) Bez premii;
b) Tylko prawidłowe wskazanie wszystkich zwycięzców/remisów – 1 pkt;
c) Wszystkie -3pkt, jedno pudło – 2 pkt, dwa pudła – 1 pkt (tak jak obecnie);
d) Inaczej, proszę podać jak.
Pytanie 4:
Czy typować w każdej kolejce mecz kolejki premiowany podwójną ilością punktów?
a) Nie;
b) Tak, wybiera MC, w pierwszej kolejności biorąc pod uwagę mecze drużyn czołowych, derbów i meczy o utrzymanie w lidze;
c) Tak, w czasie typowania meczy kolejki „X” każdy podaje swój typ na mecz kolejki „X+1” a MC podając zestaw par ogłasza który mecz został wybrany przez większość meczem kolejki ( w przypadku remisu sam wybiera ze zwycięzców)
Pytanie 5:
Czy są inne pomysły?
Comment