Z okazji dnia dziecka - a z tego co czytam na forum i z tego co mogę na podstawie tego wywnioskować wszysce jeszcze esteśmy dziećmi i niech tak pozostanie WSZYSTKIEGO NAJ, spełnenia piwnych snów, butów siedmiomilowych, czapki niewitki życzę wam ja .
Dzień dziecka
Collapse
X
-
W związku z ustawą o wychowaniu w trzeźwości, oraz tym, że już nie posiadam gabarytów dziecka nie dostałem piwa, ale "na piwo" he he
Składam spóźnione lecz szczere życzenia wszystkim którzy nigdy niewydorośleją bo nie chcą lub nie mogą
Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
Wszytkim Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Dziecka. Żeby w każdym z Nas była choć odrobina dziecka.Last edited by adam16; 2003-06-01, 10:08.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Żeby w każdym z Nas była choć odrobina dziecka.
Comment
-
-
Po co dorośleć? Życie widziane oczami dziecka jest takie piękne i beztroskie.
Życze wszystkim jak najmniej zmartwień i jak najwięcej złocistego napoju
małych i dużych dzieciaków."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Byłem w kinie z córką.Na "prosiaczku".Więc ona miała prezent i jaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
To życzenie dotyczyć może jedynie naszych forumowych pań. Nie od dzisiaj wiadomo, że mężczyźni zawsze pozostaja na emocjonalnym poziomie dziecka. Tylko zabawki im się zmieniają.
O to właśnie - i bardzo dobrze że nam się zmieniają zabawki - ile można bawić się tamtymi z dzieciństwa
A te nowe to są zimne, złociste z pianką, całkiem miłe w obcowaniu. Są też i inne, ciepłe - takie rzekłbym interaktywne, co to porozmawiają czasem powrzeszczą, czasem zrobią coś do jedzenia, są przydatne w łóżku a nawey poza nim
No a jedna zabawka została ta sama od dzieciństwa - samochody, tyle że są jakieś większe i żeby się nimi pobawić to trzeba wsiąść do środka.
A teraz najmniej miła konkluzja - jako duże dzieci musimy za wszystkie swoje zabawki płacićbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Odświeżam temat
Ponieważ w każdym z nas drzemie troche dzieciaka, nie pożałuję i pożyczę nam wszystkim najlepszego w dniu naszego świętaLast edited by naczelnik; 2004-05-31, 23:25.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Właśnie.Co to za życzenia bez wirtualnego się stuknięcia.
Przechylam za wszystkich Forumowiczów-dzieciaków Zamkowe.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
[QUOTE]Pinio74 napisał(a)
[B]...Zdrówko wszystkich forumowych dzieci
tych obecnych i tych przyszłych, tych małych i tych już całkiem wyrośniętych...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
Comment