Fotografowałem sam mur zamkowy...niczego sobie poza murem nie przypominam ale zauważyłem to dopiero dziś, czy też to widzicie? Jakieś sugestie czy piwo zamuliło mi wzrok?
Ki diabeł?
Collapse
X
-
Ki diabeł?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plTagi: brak
-
-
Jeśli chodzi oto coś co jest na murze i przypomina ośmiornicę ale o czterech odnogach i posiada długie brązowe coś jakby włosy to też to widzę Piwa jeszcze nie piłam, zamierzam wypić w Zielonej Górze.
Masz to zdjęcie w większej rozdzielczości, bo chętnie bym się przyjrzała dokładniej.Last edited by Maggyk; 2009-03-07, 06:02.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziFotografowałem sam mur zamkowy...niczego sobie poza murem nie przypominam ale zauważyłem to dopiero dziś, czy też to widzicie? Jakieś sugestie czy piwo zamuliło mi wzrok?
Właśnie się dowiedziałam, że diabła nie da się sfotografować.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaroslav Wyświetlenie odpowiedziMy treasuurrreee- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
A po prawej, pod drugim drzewem od murku, stoi wkopany w liście pokal z piwem z piękną pianą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA po prawej, pod drugim drzewem od murku, stoi wkopany w liście pokal z piwem z piękną pianą
Jak to coś zauważyłem na fotce to pierwsze skojarzenie z japońskim horrorem, zgniła zielona postać z długimi włosami (chyba czas na zmianę repertuaru)
już wiem cóż to jest, powiększyłem sobie zdjęcie, jeśli ktoś chce to proszę o maila na PW.
Tak swoją drogą to czy macie podobne zdjęciami z podobnymi złudzeniami?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment