Ki diabeł?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • fidoangel
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 3489

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
    Tak swoją drogą to czy macie podobne zdjęciami z podobnymi złudzeniami?
    Miałem kilka zdjęć ale chyba w innej kategorii.To były zdjęcia robione w "nawiedzonym domu" i ciekawe rzeczy można było zobaczyć po wywołaniu zdjęć.
    "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
    Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
    Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

• becik
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🍼🍼
      • 2002.07
      • 14999

Będąc ostatnio w Morągu na zamku, rezydująca tam kasztelanka pokazała jedna komnatę gdzie zawsze coś się dzieje, zawsze w niej panuje większy chłód niż w pozostałych pomieszczeniach zamku, jedna młoda para spędzając tam noc poślubną opuściła tę komnatę o 2 w nocy i wiele innych jeszcze przykładów. Mówiła też, że zdjęcia z niej nie wychodzą, ja zrobiłem, zobaczę co wyjdzie po wywołaniu.
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Maidenowiec
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.07
        • 2287

Powrzucajcie te zdjęcia pro publico bono, bo to bardzo ciekawy temat. My z Adelą w zeszłe wakacje ewakuowaliśmy się ze starej góralskiej chaty. Śmieszna sprawa, gdy wizja spędzenia nocy w aucie na stacji benzynowej jest bardziej pociągająca niż w domku. Aczkolwiek mi wtedy nie było do śmiechu.
        Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

Trzeba było zostac i robić zdjęcia

Comment

• becik
            🍼🍼
            • 2002.07
            • 14999

to zdje cie jest autentyczne, podesłane przez znajomego, które otrzymał je od swojego kolegi, zrobione w miejscu gdzie wcześniej powiesiły się dwie osoby, widzicie dwa szczegóły?
            Attached Files
            Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• silvian
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2008.08
              • 727

Podejrzewam, że jakbyś nie napisał że powiesiły się tam dwie osoby i że można się tam doszukać jakichś szczegółów (nadnaturalnych) to pewnie nic bym nie zobaczył. W takich przypadkach główną rolę odgrywa wyobraźnia. Jakoś sceptycznie podchodzę do tego typu spraw, ot zwykła gra cieni. Sieć jest pełna takich zdjęć "duchów". Z drugiej strony można to wysłać do dziennika Fakt, artykuł na pierwszą stronę murowany
              "Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."

Comment

• coldfire
                Porucznik Browarny Tester
                • 2008.01
                • 374

Tak - jednym jest jakiś duch, a drugim pusta butelka po wódce
                Piwa i pacierza nie odmawiam

Comment

• Maidenowiec
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.07
                  • 2287

Ano zdjęcie interesujące.

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• Jadoo
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2008.10
                    • 339

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedzi
                    Podejrzewam, że jakbyś nie napisał że powiesiły się tam dwie osoby i że można się tam doszukać jakichś szczegółów (nadnaturalnych) to pewnie nic bym nie zobaczył. W takich przypadkach główną rolę odgrywa wyobraźnia. Jakoś sceptycznie podchodzę do tego typu spraw, ot zwykła gra cieni. Sieć jest pełna takich zdjęć "duchów". Z drugiej strony można to wysłać do dziennika Fakt, artykuł na pierwszą stronę murowany
                    Bez przesady.
                    Ja w najpierw spojrzałem za zdjęcie, ta twarz w drzewach to siła sugestii ale postać jak najbardziej wiargodna, dopiero po tym przeczytałem, że ktoś się wieszał
                    No chyba, że ten prawdziwy na zdjęciu zrobił tę flaszkę z robiącym zdjęcie i to wytwór ich nietrzeźwej świadomości...

Comment

• Maidenowiec
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.07
                      • 2287

Uważam tak jak Jadoo, szczególnie, że postać ma charakterystycznie dla wisielców przekrzywioną głowę.

Comment

• Jadoo
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2008.10
                        • 339

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedzi
                        Uważam tak jak Jadoo, szczególnie, że postać ma charakterystycznie dla wisielców przekrzywioną głowę.
                        Ponadto ta postać jest statyczna
                        Last edited by Jadoo; 2009-03-11, 22:34.

Comment

• slavoy
                          Pułkownik Chmielowy Ekspert
                          🥛🥛🥛
                          • 2001.10
                          • 5055

Becik, robisz sondę pt. "Jak dobry jestem w fotoszopie"?
                          Sorry, ale takie wkręty cuchną brukowcem.
                          "Autentyczne zdjęcie, które dostałem od kolegi, który je dostał od zioma, którego wój coś słyszał"...

Takim fantomom mówimy nasze stanowcze pfffff....
                          Dick Laurent is dead.

Comment

• Maidenowiec
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.07
                            • 2287

When you see it, you'll shit BRIX

Comment

• becik
                              🍼🍼
                              • 2002.07
                              • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi
                              Becik, robisz sondę pt. "Jak dobry jestem w fotoszopie"?
                              Sorry, ale takie wkręty cuchną brukowcem.
                              "Autentyczne zdjęcie, które dostałem od kolegi, który je dostał od zioma, którego wój coś słyszał"...

Takim fantomom mówimy nasze stanowcze pfffff....
                              Daj spokój stary, nie masz się czego czepiać? Fotoszopu żadnego nie używałem i nie będę żywać bo nie bawię się fotografią i przekłamywaniem obrazu jak inni.
                              A to zdjęcie NAPRAWDĘ dostałem od bratanka, który dostał je od swojego kolegi. Nie wiem zresztą czy jest możliwe obrabianie zdjęć wykonanych na komórce.
                              Zresztą Twój post całkowicie zniechęcił mnie do wstawiania w temacie jakichkolwiek zdjęć teraz czy w przyszłości...a Twój komentarz....nie chce mi się go nawet komentować, daruję sobie.

Comment

• Marusia
                                Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                                🍼🍼
                                • 2001.02
                                • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
                                Zresztą Twój post całkowicie zniechęcił mnie do wstawiania w temacie jakichkolwiek zdjęć teraz czy w przyszłości...a Twój komentarz....nie chce mi się go nawet komentować, daruję sobie.
                                Alem się uśmiała. I to pisze ten Becik, który jak się przyczepi, to na jednym poście krytykującym nie poprzestaje (przypominam temat o chorobach, co Cię tak strasznie zbulwersował)

A tu Slavoy jednego małego pościka z własnym zdaniem i czarna rozpacz? Zwłaszcza, że Żaba zamieściła na końcu ""

Becik, nie zniechęcaj się tak łatwo, bierz przykład ze mnie
                                www.warsztatpiwowarski.pl
                                www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X