Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
Wyświetlenie odpowiedzi
Ki diabeł?
Collapse
X
-
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
-
-
Będąc ostatnio w Morągu na zamku, rezydująca tam kasztelanka pokazała jedna komnatę gdzie zawsze coś się dzieje, zawsze w niej panuje większy chłód niż w pozostałych pomieszczeniach zamku, jedna młoda para spędzając tam noc poślubną opuściła tę komnatę o 2 w nocy i wiele innych jeszcze przykładów. Mówiła też, że zdjęcia z niej nie wychodzą, ja zrobiłem, zobaczę co wyjdzie po wywołaniu.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Powrzucajcie te zdjęcia pro publico bono, bo to bardzo ciekawy temat. My z Adelą w zeszłe wakacje ewakuowaliśmy się ze starej góralskiej chaty. Śmieszna sprawa, gdy wizja spędzenia nocy w aucie na stacji benzynowej jest bardziej pociągająca niż w domku. Aczkolwiek mi wtedy nie było do śmiechu.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Podejrzewam, że jakbyś nie napisał że powiesiły się tam dwie osoby i że można się tam doszukać jakichś szczegółów (nadnaturalnych) to pewnie nic bym nie zobaczył. W takich przypadkach główną rolę odgrywa wyobraźnia. Jakoś sceptycznie podchodzę do tego typu spraw, ot zwykła gra cieni. Sieć jest pełna takich zdjęć "duchów". Z drugiej strony można to wysłać do dziennika Fakt, artykuł na pierwszą stronę murowany"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Ano zdjęcie interesujące.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziPodejrzewam, że jakbyś nie napisał że powiesiły się tam dwie osoby i że można się tam doszukać jakichś szczegółów (nadnaturalnych) to pewnie nic bym nie zobaczył. W takich przypadkach główną rolę odgrywa wyobraźnia. Jakoś sceptycznie podchodzę do tego typu spraw, ot zwykła gra cieni. Sieć jest pełna takich zdjęć "duchów". Z drugiej strony można to wysłać do dziennika Fakt, artykuł na pierwszą stronę murowany
Ja w najpierw spojrzałem za zdjęcie, ta twarz w drzewach to siła sugestii ale postać jak najbardziej wiargodna, dopiero po tym przeczytałem, że ktoś się wieszał
No chyba, że ten prawdziwy na zdjęciu zrobił tę flaszkę z robiącym zdjęcie i to wytwór ich nietrzeźwej świadomości...
Comment
-
-
Uważam tak jak Jadoo, szczególnie, że postać ma charakterystycznie dla wisielców przekrzywioną głowę.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziUważam tak jak Jadoo, szczególnie, że postać ma charakterystycznie dla wisielców przekrzywioną głowę.Last edited by Jadoo; 2009-03-11, 22:34.
Comment
-
-
Becik, robisz sondę pt. "Jak dobry jestem w fotoszopie"?
Sorry, ale takie wkręty cuchną brukowcem.
"Autentyczne zdjęcie, które dostałem od kolegi, który je dostał od zioma, którego wój coś słyszał"...
Takim fantomom mówimy nasze stanowcze pfffff....Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
When you see it, you'll shit BRIXSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziBecik, robisz sondę pt. "Jak dobry jestem w fotoszopie"?
Sorry, ale takie wkręty cuchną brukowcem.
"Autentyczne zdjęcie, które dostałem od kolegi, który je dostał od zioma, którego wój coś słyszał"...
Takim fantomom mówimy nasze stanowcze pfffff....
A to zdjęcie NAPRAWDĘ dostałem od bratanka, który dostał je od swojego kolegi. Nie wiem zresztą czy jest możliwe obrabianie zdjęć wykonanych na komórce.
Zresztą Twój post całkowicie zniechęcił mnie do wstawiania w temacie jakichkolwiek zdjęć teraz czy w przyszłości...a Twój komentarz....nie chce mi się go nawet komentować, daruję sobie.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziZresztą Twój post całkowicie zniechęcił mnie do wstawiania w temacie jakichkolwiek zdjęć teraz czy w przyszłości...a Twój komentarz....nie chce mi się go nawet komentować, daruję sobie.
A tu Slavoy jednego małego pościka z własnym zdaniem i czarna rozpacz? Zwłaszcza, że Żaba zamieściła na końcu ""
Becik, nie zniechęcaj się tak łatwo, bierz przykład ze mnie
Comment
-
Comment