W tym roku część urlopu spędzę na forumowym zlocie, a resztę zapewne w górach (jeszcze brak konkretów) oraz u kumpli na wykopach.
Wakacje, wakacje, wakacje....
Collapse
X
-
-
yendras napisał(a)
Ale za to w listopadzie możesz mieć 16 dni wolnego wykorzystując jedynie 8 dni urlopu. Przemyśl to
Sam chętnie bym to wykorzystał, ale resztki urlopu wyczerpię we wrześniubrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwszy tydzień urlopu przesiedzę w domu samotnie bez żony , która w tym czasie szlifować będzie formę tai chi.
Drugi tydzień, to rowery na Bornholmie, przeplatane wędzonymi, prosto z wędzarni, śledziami i spłukiwane piwem z lokalnego, bornholmskiego minibrowaru w Svaneke .
Comment
-
-
Jeszcze tylko tydzień w pracy i urlop... Trzy tygodnie w Piwnicznej Zdroju, w domu znajdującym się o 1,5 km od przejścia granicznego ze Słowacją.
W planach mam m.in. wycieczka po browarze w Topolcanach i poszukiwanie słowackich browarów restauracyjnych (podobno są trzy). No i oczywiście wieczory z tmavym Sarisem, Corgonem, Smadnym Mnichem, Keltem (w dwóch odmianach) i tak dalej...
Comment
-
-
A ja od 11 lipca do 31 lipca jak co roku ostatnio Charzykowy kole Chojnic i głównie amberek z kijaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A ja juz miałam dwa miesiące urlopu - maj i czerwiec, a teraz pora porozkoszować się cieżką pracą - i tak aż do przyszłego roku
Comment
-
-
Mimo, że urlopik już od poniedziałku i to 3 tygodnie, jeszcze nie mam sprecyzowanych planów. Wszystko uzależnione jest od żonki, która podnosi w tym czasie swoje zawodowe kwalifikacje. Pewne jest to, że kierunek będzie obrany na północ .
Comment
-
-
mwa napisał(a)
Po przyjeździe koniecznie uzupełnij dziennik piwny-tak by statystyka wzrosła.Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2004-07-02, 19:28.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
jeśli plan wypali to wraz ze znajomymi z roku wybieramy się na zaproszenie rządu Libii do trypolisu (w znakomitej większości wyjazd finansowany przez uczelnię i rząd Kadafiego) poza tym łikendy w Augustowie, i jeśli terminy się nie pokryją Bożkowo i BrovariaKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Ja mam nadzieję, że uda się wyrwać dokądkowliek. Najprawdopodobniej będzie to działka mojego wujka, gdzieś pod Pułtuskiem.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment