Zasłużony trzytygodniowy urlop rozpoczynamy 2 sierpnia. Wszystkich, którzy mogą mieć wpływ na pogodę (poprzez modlitwy, interwencje "na górze", szpiegowskie systemy satelitarne czy cokolwiek ) proszę o upały w Pobierowie od 2 do 14 sierpnia. Zrewanżuję się.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Niestety urlop synchronizowałem z jakimkolwiek wolnym miejscem nad jeziorem, w miarę blisko Warszawy. Wcześniejszy plan na tydzień przed wyjazdem nagle nie wypalił i zaczeła się jazda z szukaniem miejsca.
A, że przypadkiem obejrzę sobie plażówkę, to taki miły bonus
Patrz post wyżej. Dopiero od kilku dni wiem, że tam jadę. Na pewno będziemy chcieli odwiedzić Olsztyn i wtedy chętnie się spotkamy. Tylko, że tu wiele zależy od pogody i Igora, więc daj mi swoją komórkę na PW, to zadzwonię przed odwiedzinami. Ja ze swej strony prześlę swoją, jakbyś chciała wpaść do Starych Jabłonek, na miły dzionek nad jeiorem, a przy okazji się z nami spotkać, to serdecznie zapraszam.
crizz napisał(a) Zasłużony trzytygodniowy urlop rozpoczynamy 2 sierpnia. Wszystkich, którzy mogą mieć wpływ na pogodę (poprzez modlitwy, interwencje "na górze", szpiegowskie systemy satelitarne czy cokolwiek ) proszę o upały w Pobierowie od 2 do 14 sierpnia. Zrewanżuję się.
Może Cię odwiedzę kole 10 sierpnia Tylko co na to Żona
Comment