Zaraz zabieram się do ględzenia, tylko kupię sobie trochę piwa
Wakacje, wakacje, wakacje....
Collapse
X
-
W sumie w 20 dni możesz sporo nabroić - spoko wystarczy 10 postów dziennie
Będę musiała zamieszczać puste ramki, żeby nadgonić
Comment
-
-
Wróciłam, z duuuużą niechęcią, do pracy Takie długie wakacje są demoralizujące
I co widzę - Krzysiu mnie przegonił w postach! Nie wiem, czy będę miała czas nadrobić...
Comment
-
-
weźmiesz sobie kilka nadgodzin w pracy i po sprawie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ty nie dasz rady?Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Narazie to siedzę od 7.50 na Piwo - ogólne i końca nie widać. A trzaby popracować, w dodatku pracy mam dziś w cholerę
Comment
-
-
Wróciłem z wakacji. Jako człowiek mieszkający "blisko" morza (100 km) oczywiśćie .... chodziłem po górach.
Niestety w sklepach, barach i schroniskach panowało Tyskie. Dodatkiem były Zywiec, Warka i Tatra. Obiecywałem sobie więcej po tym wyjeździe.
Niestety nie wybrałem się do południowych sąsiadów bo wydział paszportowy pracuje gorzej niż w latach 80-tych i nie zdążył z paszportami dla dzieci (żona samego nie chciała mnie puścić - jak wakacje z rodziną - to z rodziną).
A świstaka nie widziałem
Comment
-
-
a ja widziałem dwa lata temu i siedział, ale nie zawijałWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
Comment