Świnka Wysokogórska, Żarłoczna [łac. Bydlentus Skalistus] - zamieszkuje partie globu powyżej 1568 m.n.p.m.; porośnięta gęstą szczeciną, czesto o blond lokach; zżera wszystko, co jej wpadnie w zęby; popija Leszkiem ze Żnina;
Wakacje, wakacje, wakacje....
Collapse
X
-
hmmm Też jestem bląd ( szczeciny brak - zato cudne pierze) mieszkam nieco niżej bo na czwartym sztoku, też mi mówią Skalistus odmiana jeszcze bardziej żarłoczna a popijam Żywcem i to nie jednym Kulturka nie pozwala mi bekać...zbyt głośno
Comment
-
-
pamiętaj podstawową zasadę:
Tylko twardziele pierdzą przy laniu"Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Forum piwne, a to co czytam brzmi jak ze stron miłośników gryzoni.
PS
Ja mam chomoki dżungarskie. Kiedyś jedem wędrował po stole i wyił kapinkę piwa, co mi skapło na blat.
A i już mniej na temat - mój pies też czasami popija piwo.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No ja to wiem. Pamiętam jak raz mój piesek wrócił od TEJ opiekunki do domu. Potem żona pytała, czemu to biedne stworzenie czuć piwem. I znowu było na mnie...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by Faltarn
Może byś jeszcze chciał żeby pies ci piwo stawiał ?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment