W sumie obszedłem południowy brzeg Wigier plus wypad nad Blizno. Przepiękne okolice i pewnie się tam jeszcze kiedyś wybiorę. Mnóstwo pięknych i spokojnych zagubionych w lesie pól namiotowych, szczególnie nad Bliznem które ma całkowicie przezroczystą wodę i miłe dla stóp piaszczyste dno. Naprawdę polecam.
Wakacje, wakacje, wakacje....
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Wczoraj wróciłem z okolic Kołobrzegu, było super! wszystkim polecam te okolice! a szczególnie plażę nudystów kolo Grzybowa... Przez czesc wyjazdu sprzedawałem tam na plaży zimne piwko, wrzeszcząc rózne slogany typu: "Słonko praży cale ranki, piwo lepsze od kochanki" bylo super! Pozdrawiam wszystkich swoich klientówGrill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
Właśnie wróciłem i chce mi się płakać, bo jeszcze w południe pluskałem się w jeziorku.
Wyjazd był ekstra, dołączam się do piewców piękna Suwalszczyzny, chociaż z ilością podjazdów trochę przesadzili. Namierzyłem po drodze kilka ciekawych knajp (relacja niebawem), przywiozłem soczystą szklankę Gubernijosa (grube szkło, wysoka jak pszeniczniak, z uchwytem) podskoczyłem z Zyźkiem na dzionek do Cyrkonii i ogólnie wyszalałem się za wszystkie czasy.
Za rok również rowerem szlakiem jezior! Może po Kaszubach?
Comment
-
-
No i po urlopie ... Niestety z powodów niezależnych ode mnie spędziłem go w całości prawie we Wrocławiu. Półtoradniowy tylko pobyt w górach pod Szczyrkiem zaowocował przynajmniej tym, że przywiozłem sobie całą skrzynkę Brackiego.
Comment
-
-
Jako student jestem człek uprzywilejowany (jak narazie). Olawszy pracę sezonową pojechałem z kobietą na 2 tygodnie nad Bałtyk, potem na tydzień do Londynu. Obecnie mamy 21 sierpnia, więc jeszcze przez ponad miesiąc rowerek, to Nałęczów, to Kazimierz, piwko, jeszcze jedno piwko...ONE LOVE
Comment
-
-
wriggle napisał(a)
Nigdy?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A ja w ramach poszukiwania sensu w ostatnich chwilach wakacji pojechałem pod namioty do Międzyzdroi, chociaż pogode miałem nienajlepszą, to wyjazd był rewelacyjny. Jeśli chodzi o piwo to głownie piłem Bosmana, ale udało mi się także dostać Lwówek czy Jabłonowskie Mocne. Do tego popłynęliśmy promem do Albecku, gdzie udało mi się zakupić całkiem sporo Niemieckich piw, troszke ponad dozwolone ilości, jeśli chodzi o przepisy celne
W Międzyzdrojach panuje niesamowity klimat, można poznać wielu miłych ludzi, także sympatczną policję ( koledzy dostali mandaty za picie alkoholu w miejscu publicznym )
W ogóle wyjazd obfitował w masę pozytywnych zdarzeń, jestem z niego bardzo zadowolony.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
NIestety z wakacji wróciłem i ja. Na szczęście rozpacz z powodu powrotu osłodziła mi trochę impreza pogiełdowa pod Warszawą. Opiłem się Noteckiego, pochodziłem po lesie, popływałem. Takie życie chciałbym prowadzić. Może ktoś chce mnie wziąć na utrzymanie. Jestem taniTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
zythum napisał(a)
Może ktoś chce mnie wziąć na utrzymanie. Jestem tani
Czyżbyś nie był taki tani?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ta jedna wzięła mnie sobie na utrapienie[/list] a przydałby się ktoś jeszcze finansujący wypady po polskiej krainie.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
StaryKocur napisał(a)
Zythumie drogi, ponieważ masz dużą powierzchnię ekspozycyjną, może daj ogłoszenie do mass-mediów,że przyjmiesz reklamę na się wzamian za finansowanie takowych wypadów.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
Comment