Miałem na myśli raczej połać frontową okazałego korpusu kolegi Z.
Wakacje, wakacje, wakacje....
Collapse
X
-
Brzuch piwosza - akwizycja reklam - tanio solidnie niezawodnie To jest myślTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Eee tam ... a co będzie, jak do Zythuma zgłosi się KP lub GŻ lub CO? Jeszcze się nam kolega uniesie i trup się będzie słał gęsto ...
Próbuję wyobrazić sobie Zythuma z napisem z przodu: "Żywiec ochotnikom" ... i z wysiłku palce z klawiatury mi się ześlizgnęły
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
Eee tam ... a co będzie, jak do Zythuma zgłosi się KP lub GŻ lub CO? Jeszcze się nam kolega uniesie i trup się będzie słał gęsto ...
Próbuję wyobrazić sobie Zythuma z napisem z przodu: "Żywiec ochotnikom" ... i z wysiłku palce z klawiatury mi się ześlizgnęłyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
(...)
Próbuję wyobrazić sobie Zythuma z napisem z przodu: "Żywiec ochotnikom" ... (>>>)
Ale gdyby inne hasło to...
Zythumie, powinieneś mieć w kontrakcie odpowiednich wystawianych w odpowiednie dni. I deputat proszkowy. I wymianę banerów w przypadku zbyt dużego zużycia i niech banery szyje ktoś sławny (a co!)
A może potrzebujesz agenta, ale uprzedzam nie jestem tani (ale to ściągniemy z reklamodawców abyś nie miał krzywdy) i... dopiero zadebiutuję jeśli dasz mi szansę....Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
WAKACJE
Może się podzielicie z resztą swoimi planami na tegoroczne wakacje. Jeśli chodzi o mnie prawdopodobnie wyjadę sobie na Mazurki. Usiądę koło skrzynki zimnego Tyskiego z wędką w ręku i będę tak siedział, siedział, siedział....aż się położęJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Ja pomijając na razie niesprecyzowane plany na weekendy, na przełomie lipca i sierpnia jadę na działkę nad Bałtyk. Będę się lenił, się szwędał, się ogniskował, się zwiedzał, się chlapał (chlapu, chlapu), się skakał na rybkę (hop, hop, hop ), się dobrze bawił, się odpoczywał i się upajał galonami piwa. Zapewne tradycyjnie najwięcej pójdzie Ambera i Gdańskiego. Mam też wstępny plan zajrzenia do Bielkówka.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Ja zaś całe wakacje spędzę 100m od plaży na Stogach w Gdańsku, niestety nie na wczasach lecz na budowie . Taka ta moja robota, że w sezonie letnim urlopu człowiek nie uświadczy.
Comment
-
-
Maremali napisał(a)
Ja zaś całe wakacje spędzę 100m od plaży na Stogach w Gdańsku, niestety nie na wczasach lecz na budowie . Taka ta moja robota, że w sezonie letnim urlopu człowiek nie uświadczy.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Ja tradycyjnie wybieram się w okolice Tarnowa. Niestety w tym roku nie opłaciłam karty wędkarskiej, więc z chodzenia na ryby nici. Pozostaje mi wygrzewanie się na plaży nad Dunajcem albo w ogrodzie(jak w ogóle będzie słońce), grzyby i grilowanie I nic tylko lenistwo.
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Ja nie mam żadnych perspektyw nawet na dzień urlopu aż do listopada.
Sam chętnie bym to wykorzystał, ale resztki urlopu wyczerpię we wrześniu
Comment
-
Comment