Dwa tygodnie u naszych południowych sąsiadów!!! Dziś się dowiedziałem!! Muszę zabrać zeszyt by skrzętnie notować, i nic nie pominąć w "dzienniku piwnym". Jeszcze tylko 25 dni
Wakacje, wakacje, wakacje....
Collapse
X
-
Ostatnie dwa tygodnie sierpnia. Wreszcie będę mógł posiedzieć w domku(mieszkaniu), obejrzeć Olimpiadę i wysączyć chłodne piwo. Nigdzie nie będę musiał jechać, a pewnie często jestem tam gdzie mieszkają forumowicze bo teren mojej pracy sięga od Helu do Częstochowy i od Pniew do Warszawy.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Moje plany urlopowe wyglądają następująco. Ostatni tydzień sierpnia przeznaczamy z moją małżonką na Czechy (wycieczka organizowana przez Art'a). Zaraz po powrocie z Czech wybieramy się na piwną wycieczkę do Niemiec (okolice Hamburga). Połowa września -zlot i może jeszcze coś ciekawego. Mam skromną nadzieję, że wszystkie plany wypalą.
Comment
-
-
Powoli rysują się jakieś konkrety wcześniej ułożonych planów. A plany są mniej-więcej takie: dwutygodniowa wycieczka do źródeł Ambera, jakieś góry (najchętniej Bieszczady) we wrześniu. Chętnie bym też się zleciał na zlot i może jeszcze tu i ówdzie. Np. jakaś bliska zagranica...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Piecia napisał(a)
jeśli plan wypali to wraz ze znajomymi z roku wybieramy się na zaproszenie rządu Libii do trypolisu (w znakomitej większości wyjazd finansowany przez uczelnię i rząd Kadafiego) [...]
Comment
-
-
Dla mnie wakacje w tym roku to siedzenie przed monitorkiem i pisanie,bo mi się szefowa zaczyna drzeć nad uchem
A jak już cokolwiek napiszę to może we wrześniu wypad gdzieś na kilka dni..... może na Zlot jak dobrze pójdzie
Comment
-
-
Troche juz wakacji bylo no i jeszcze troche bedzie:
w lutym bylismy na Gran Canarii ( przepiekna pogoda od pierwszego do ostatniego dnia), caly maj w Polsce - Warszawa, Bialystok noi i na koniec nieco ponad tydzien Karpacz.
W pazdzierniku jedziemy na 11 dni do Tunezji ( Porto el Khantui) troche sie poopalac i pobyczyc ...
Pozostaje jeszcze ze dwa tygodnie urlopu bez planow ( moze na pare dni o Paryza i troche do Luxemburga ? )
Comment
-
-
Ja jeszcze tydzień i urlop.Oj nie było łatwo dostać w nowej pracy
A na urlop?jeszcze nie wiadomo,ale chyba gdzieś do Chorwacji.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Wakacje???
Urlop???
O czym tutaj rozmawiacie???Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
A ja za sekundę ruszam rowerem do Zamościa. W plecaku 10 kanapek i butelka wody, w kieszeni 40 zł. Koło północy powinieniem dotrzeć.
Ale jeszcze spróbuję zrobić ten dystans w jeden dzień, choć ciężko będzie przeżyć końcówkę z Lublina do Zamościa (ok. 90 km), kiedy to zaczynają się góry i doliny, góry i doliny, góry i doliny...
Comment
-
Comment