Zakupiłem TTI TCB-880 z anteną Hustler IC 100 w sklepie, cena 279zł. Po pierwszych próbach stwierdziłem, że trzeba to zestroić
Jakie CB radio wybrać, forumowicze używają może coś podpowiedzą.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziPirackamuzo na jakim CB ostatnio gadałeś, no i sedno sprawy za ile i czemu takie drogie
Interesują mnie możliwie tanie zestawy najlepiej z anteną.
Ja używam MITLAND ALLAN nie pamiętam dokładnie modelu do tego mam bacik LEMKA 120cm.Odbiór i nadawanie super zarówno w mieście jak i w trasie.Anteny te są porównywane do PRESIDENTA a ile tańsze.Radio kupiłem w NORAUTO za 230 złociszy za antenkę dałem 60 na ALLEGRO czyli za 300 zł. fajny zestaw
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziZakupiłem TTI TCB-880 z anteną Hustler IC 100 w sklepie, cena 279zł. Po pierwszych próbach stwierdziłem, że trzeba to zestroićJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziPamiętaj, że antenę stroi się do samochodu a nie do radia i jeśli będzie strojona np. na dachu to na klapie bagażnika będzie już źle działała i można uszkodzić końcówkę mocy
Comment
-
-
Byłem dziś u poleconego fachowca, jak pan wydobył mierniki to od razu wiedziałem, że dobrze trafiłem. Radio chodzi fantastycznie choć antena do testów na balkonie a nie na aucie (strojona do auta)
Pan sprawdził wszystkie mi znane parametry od zestrojenia falowego przez WFS do pomiaru częstotliwości i mocy radia na gotowo.Last edited by mark33; 2009-05-05, 19:16.
Comment
-
Comment