Już o tym myślałem, ale że mam trochę rzeczy do zrobienia, jest szansa wielka niestety, że na forum już nie zajrzę dziś, ani w tym roku
1000
Collapse
X
-
1000
To nie groźba, to delikatne ostrzeżenie
Dziękuję wszystkim za doping i wsparcie. Obiecuję nie zaniedbywać Was w całym 2005 roku. Darku, 4000 to chyba trochę za wysoko postawiona poprzeczka, ale powalczę
Życzę Wam wszystkim, aby rok 2005 był dla Was tak dobry, jak dla mnie 2004. I mam nadzieję, że coraz więcej Forumowiczów uda mi się spotkać przy kufelku.
Do zobaczenia niebawem!
PS. W tym roku odpowiem już tylko na gratulacje skierowane na PWLast edited by arcy; 2004-12-31, 09:55.
Comment
-
-
Niekoniecznie ostatni.
Arcy, no jeśli to będzie Twój ostatni post w tym roku, to wiedz że nie przekroczysz tysiączka a zaledwie go osiągniesz
Pytam Cię więc jakie były Twe postanowienia i zamiary?Last edited by dkrasnodebski; 2004-12-31, 09:57.
Comment
-
-
a może by tak chłopakowi cofnąć licznik do 999?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
arcy napisał(a)
1000
To 4000 to chyba trochę za wysoko postawiona poprzeczka, ale powalczę
4000 to tylko 11 postów dziennie , dasz radę
Comment
-
Comment