Ale mnie pokarało Ledwo dobiegłem do 1000, a już mi się pod mój nick ktoś podłączył.
1000
Collapse
X
-
Nie przejmuj się, nicków łudząco podobnych do mojego jest kilka, ale żaden z nich nic nie napisał na forum.
I Tobie też tego życzę!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
arcy napisał(a)
Ale mój "podszywacz" już się wypowiada
Comment
-
-
Audi napisał(a)
Się nie przejmuj, na pewno tylko wymieni i sprzeda co ma i zamilknieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
arcy napisał(a)
Ale mój "podszywacz" już się wypowiada- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Arcy, ja wiem, że Ty masz dzisiaj dzień dobroci dla zwierząt i cyborgów, ale bez przesady Po wczorajszej awarii sieci i po odkryciu połączeń Skypowych, trochę dam Wam odpocząć od mych beznadziejnych czasami postów Ale tak do końca miesiąca - kto wie?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
A jakby miały się pogryźć, to też nie jest tragicznie. Możesz sprzedawać bilety na takie widowisko. Krew się będzie lała, a ludziska się będą cieszyć, bo ludzi często takie walki cieszą.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
problem w tym, że na swoim kompie Cyborg ma już tyle popodłączane, że na mikrofon i słuchawki ciężko znaleźć miejsce, a z kolei - siedzenie na tamtym kompie = czyszczenie historii, a że chcę, aby korzystacz tamtego miał całą swoją historię, za każdym razem musiałabym na około wszystkie cookies i recenty kasować
a do tego, może w to ciężko uwierzyć, ale ja po nocach też pracuję - potrzeba mi dużo miejsca na papierzyska - a tam tego nie ma
już św. Augustyn współczuł człowiekowi marnemu za jego permanentny stan zawieszenia pomiędzy niebem a ziemią, pomiędzy istotami boskimi a zwierzętami...
howgh!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment