Gratulacje.
1000
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yemiołka Wyświetlenie odpowiedzizamiast piwa chleje nalewkę wiśniową...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziW tej sprawie powinnaś złożyć samokrytykę (co Ci przy okazji doda kolejnego posta w kierunku tysiąca ).
a jak się tak nie da, to trza będzie chyba bestsellera odkurzyć, hehehe.**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedziOoo-niespodziewanie przekroczyłem 1000 post!Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedzipatrząc na datę mojej rejstracji na forum wynika, że jestem mało gadatliwy.
Nie przejmuj się, mi mówili jak świętowałem 1000 że dalej to idzie z górki. Jak się przekonałem to to jest prawda."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziGratulacje!
Nie przejmuj się, mi mówili jak świętowałem 1000 że dalej to idzie z górki. Jak się przekonałem to to jest prawda.
Comment
-
-
Ostatnio i ja przekroczyłem tysięczny wpis. Sam nie wiem jak to sie stało. Nie wiem na co poszło te 1000 odpowiedzi. Pamiętam że rejestrowałem się na browarze jeszcze jako niepełnoletni 17-latek. Byłem tak zafascynowany wtedy tym forum iż przez tydzień udawałem że jestem chory. Dzień w dzień przez cała "chorobę" przesiadywałem wtedy na browar.bizie a pamietam że trefiłem tu przypadkiem gdyż szukałem czegoś na temat Bardzo Mocnego z Konstancina wtedy nowości z mojego sklepiku.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yemiołka Wyświetlenie odpowiedzi(...)
i tym oto postem uciśnionym strzelam se w końcu tysiąca. ha!Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziAleż ja jestem małomówny
Pięć i pół roku minęło, a ja dopiero dobrnąłem do tysiąca.
Wychodzi jakieś pół posta dziennie
U mnie jeszcze gorzej nawet ćwierc posta dziennie nie mam.
Odkąd mam stały dostęp do internetu prubóję to nadrobićSzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziAleż ja jestem małomówny
Pięć i pół roku minęło, a ja dopiero dobrnąłem do tysiąca.
Wychodzi jakieś pół posta dziennieToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment