Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
1000
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Borysko Wyświetlenie odpowiedziLatka lecą, posty lecą, tysiączek pękł !
Mi też cichaczem millenium stuknęłoW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Tym postem, po blisko cztero i pół letnim okresie pobytu na forum, wchodzę do grona tysięczników.
Hip hip hura, niczym Kukuczka po zdobyciu swego pierwszego ośmiotysięcznika"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziTym postem, po blisko cztero i pół letnim okresie pobytu na forum, wchodzę do grona tysięczników.
Hip hip hura, niczym Kukuczka po zdobyciu swego pierwszego ośmiotysięcznikaPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziTym postem, po blisko cztero i pół letnim okresie pobytu na forum, wchodzę do grona tysięczników.
Hip hip hura, niczym Kukuczka po zdobyciu swego pierwszego ośmiotysięcznika
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach Wyświetlenie odpowiedziTutaj trzasnę sobie tysięcznego postaLast edited by sibarh; 2007-07-14, 08:46.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Gratulacje dla Dreamera za 1000 niesamowicie merytorycznych postów. Brawo, bez Ciebie forum, a szczególnie dział Piwo - konkretnie byłby znacznie uboższy. Twoje zdrowie (wychylę wieczorkiem )
Comment
-
-
Dziękuję Kopyrowi za przypomnienie
Rzeczywiście dość niepostrzeżenie (przyznaję bez kokieterii) przekroczyłem tę "magiczną" liczbę tysiąca postów. To prawda, skoncentrowałem się na tym forum na tym, co sprawia mi największą frajdę (czym z pewnością nie różnię się od wszystkich innych forumowiczów) - w moim przypadku są to głównie opisy testowanych piw. Oczywiście nigdy nie dorównam tu Sibarhowi, ale też i nie traktuję tego w kategoriach wyścigów, a nawet rywalizacji. A przed rekordzistą chylę czoła
Mozolnie podliczyłem swoje dokonania w tym zakresie - jak dotąd opisałem na naszym forum 430 piw, z czego 187 to piwa nowe. Sam często korzystam z forum właśnie po to, by odszukać informację o rozmaitych nowych piwach i dlatego też udzielam się głównie w tym dziale. Dla tych, których moje opisy mogą trochę irytować wyjaśniam: każde piwo staram się opisywać maksymalnie wnikliwie szukając w każdym z nich coś szczególnego, specyficznego, co pozwoli mi, wracając do opisu nawet po długim czasie, przywołać rzeczywisty smak tego piwa. Ot, taka fanaberia.
I jak Bóg da i wątroba pozwoli, jeszcze trochę się tym pobawię... Tymczasem pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Comment
-
-
To mój tysięczny post. Nie wiem co napisać, więc pomilczę intensywnie ( ) trochęTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment