Ja Marusię parę razy widziałem i stwierdzam, że nie jest piwem. Piwo jest zazwyczaj opakowane szczelnie w blaszaną beczkę, Marusi nigdy w czymś takim nie widziałem
1000
Collapse
X
-
Ja na przyklad jestem uwieczniony w kuflu, tego faceta co go trzyma nie znam...
Nawiasem mowiac zdjecie Krzysia bardzo mi sie podoba, ale ja mam lepsze w prawie jazdyPopieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Dzięki, Krzysiu, za wsparcie, chociaż z Twoich ust, a raczej rąk, to chyba nie jest komplement, wszak piwo cenisz najbardziej
Comment
-
-
Fakt, że w komplementach mocny nie jestem, starałem się po prostu opisać rzeczywistość Bo w końcu nie chodzi chyba o to, żeby sobie kadzić, tylko stwierdzić stan faktyczny.
A stan faktyczny jest taki, że Marusia znacznie lepiej wygląda w tym, w co ubiera się zazwyczaj, niż jakby miała przyodziać się w stalową beczkę
Chociaż to mógłby byc ciekawy eksperyment. Ale by się w pracy zdziwili ...
Comment
-
-
No tak, stalowy ubiór to mi się raczej kojarzy ze skórzanymi kostiumamii salonami w których może i podają piwo, ale jedynie jako dodatek do innych atrakcji
A wszak w takim miejscu nie pracuję
Comment
-
-
Bolków to mój ulubiony ale w trakcie trwania Castle Party- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
jeszcze trochę się ponapawam tym stanem <1000 ale wiem że długo on nie potrwa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART 1000!!!!!
Witam w klubie gaduł!!!
Albo, jak pisze Krzysiu, "gadułów"
Comment
-
-
Patrzcie, jak się Art trzyma tego tysiączka. Twardziel, słowa nie napisze
Comment
-