Ja Marusię parę razy widziałem i stwierdzam, że nie jest piwem. Piwo jest zazwyczaj opakowane szczelnie w blaszaną beczkę, Marusi nigdy w czymś takim nie widziałem
Ja na przyklad jestem uwieczniony w kuflu, tego faceta co go trzyma nie znam...
Nawiasem mowiac zdjecie Krzysia bardzo mi sie podoba, ale ja mam lepsze w prawie jazdy
Fakt, że w komplementach mocny nie jestem, starałem się po prostu opisać rzeczywistość Bo w końcu nie chodzi chyba o to, żeby sobie kadzić, tylko stwierdzić stan faktyczny.
A stan faktyczny jest taki, że Marusia znacznie lepiej wygląda w tym, w co ubiera się zazwyczaj, niż jakby miała przyodziać się w stalową beczkę
Chociaż to mógłby byc ciekawy eksperyment. Ale by się w pracy zdziwili ...
No tak, stalowy ubiór to mi się raczej kojarzy ze skórzanymi kostiumamii salonami w których może i podają piwo, ale jedynie jako dodatek do innych atrakcji
A wszak w takim miejscu nie pracuję
a propos Bolkowa to byłem tam niedawno i jakieś dziwne wrażenie odniosłem gdy szedłem do zamku, że wszyscy na mnie
patrzą czy to zwidy??? Czułem się bardzo niepewnie w tym
miejscu.
Najstarszy istniejący browar restauracyjny w San Francisco działa od 1997 roku.
Znajduje się w zachodniej części miasta nad samym brzegiem Oceanu Spokojnego w dzielnicy Ocean Beach.
Można tu dotrzeć linią N muni-metra do stacji końcowej Ocean Beach. Muni-metro to system miejskiego...
Comment