Szukaj na górze strony pod "Uzytkownicy"
1000
Collapse
X
-
AAAA juz wiem, ja też tam jestem, tylko co z tego? To ma chyba jakieś znaczenie, tylko ja jeszcze nie rozumiem jakie?
Comment
-
-
Znaczy, że jak się natłucze dużo postów najlepiej głupich i nie na temat to jest się lepszym? Tylko od czego? Zastanawiam się czemu tak mało osób pisze na piwo konkretne i ogólne? Przecież tam też można nabić postów bez liku!
Comment
-
-
A ja mimo wszystko lubię sobie popatrzeć na liczbę postów, z pełną świadomością, że duża część z nich nie wniosła nic istotnego dla innych w temacie PIWO. NIe odbierajcie tych małych radościTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Dawno, dawno temu
Originally posted by Marusia
No, to moj tysięczny wpis. Teraz troche posiedzę cicho, żebyscie mogli sobie tą okrąglutką liczbę pooglądaćNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Ja nie moge piszecie takie pierdoły a ktoś biedny ma to czytać . Rozumiem jeden post informujący o ty że się zbliżamy do jakiejś liczby ale aż tyle to przesada.
Serdecznie zapraszam tak jak Pienknik mówił na PIWO KONKRETNIE tam jest pole do popisu.
Piszcie coś ciekawego informującego i nowego.
A nie post typu : " Faktycznie. "
Comment
-
-
A ja się nie przychylam.
pjenknik napisal/a
Znaczy, że jak się natłucze dużo postów najlepiej głupich i nie na temat to jest się lepszym? Tylko od czego? Zastanawiam się czemu tak mało osób pisze na piwo konkretne i ogólne? Przecież tam też można nabić postów bez liku!
Pjenknik - chcesz ograniczyć koleżankom i kolegom wolność słowa?
Comment
-
-
niektórzy piszą w piwo konkretnie tylko informacje typu: "mi smakuje" więc moim zdanie nie odbiega to zbytnio od sformułowania "faktycznie"Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
pisać każdy może trochę lepiej, lub trochę gorzej...
.. ale my po prostu mamy talentWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
Comment