Również gratuluję i życzę kolejnych szybkowypijanych piw.
1000
Collapse
X
-
Również ja przyłączam się z Życzeniami dla Kangurka
Aby Ci nigdy nie zabrakło złocistego napoju!"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Przyjmij gratulacje także ode mnie i Kamyczka
Comment
-
-
I ode mnie gratulacje. Wspinaj się dalej, po drodze masz najbliżej do 2000-y. I tak dalej, i tak dalej...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
I ode mnie gratulacje. Wspinaj się dalej, po drodze masz najbliżej do 2000-y. I tak dalej, i tak dalej...Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
darek99 napisał(a)
Nie wiem czy warto tak się "wspinać", podobno po 10-tym tysiącu wraca się do statusu Junior Member , a licznik zaczyna nabijać od zera.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No dobrze zwolnię tempo aby nie zostać znowu oseskiem.
Chociaż ma to i swoje dobre strony
A właściwie to jedną ale za to jaką!!! Więcej nie napiszę bo to nie to forumŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Dla kolejnych tysięczników - Małejżonki i Kangura - piwne gratulacje
Comment
-
-
Małażonka jest taka szybka w nabijaniu postów, że nie wiadomo czy sama zauważyła, że minęła 1000.
Małażonko! nie zwalniaj tempa i wszystkiego najpiwniejszegoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
na życzenie autorów (Irona i Małejżonki) kilka ich postów uleciało w krainę ułudy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
na życzenie autorów (Irona i Małejżonki) kilka ich postów uleciało w krainę ułudy.
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
-
Comment
-
Comment