Szukasz wymówki
1000
Collapse
X
-
miałam zamilknąć na kilka godzin, a Ty nie przestajesz mnie prowokować od prawie 4 godzin!
chyba zastosuję terapię szokową i się odłączę od forum...
poza tym miałeś pracą się zająć, a nie mi posty wymawiać - do 1000 jeszcze sporo mi zostałoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
kurde, chyba nam obojgu (= Arcemu i mnie) odłączenie od sieci by się przydało... nie wiem, komu bardziej... Arcy - pomyśl, jak ja się rozprężę, jak Ciebie tydzień w sieci nie będzieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
arcy napisał(a)
Wiesz kto to jest "zając"? To taki biegacz, który nadaje szybkie tempo na początku, żeby inny zawodnik mógł osiągnąć jak najlepszy czas.
A propos - znam jeden przyklad zastosowania zajaca-cyborga - w angielskich wyscigach psow. Pieski musza za czyms gonic zeby miec motywacje do biegu. Uzywa sie do tego sztucznego zajca.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
lzkamil napisał(a)
znam jeden przyklad zastosowania zajaca-cyborga
to wywaliłam niechcący, ale forum już dochodzi do siebie twardzi jesteście!
a ja za ten czas nabijam kolejny post tylko po to, żeby powiedzieć, że właśnie defragmentuję wszystkie dyski i trochę sprzątam po komp nie nadążał za moim stukaniem w klawisze...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
cyborg_marcel napisał(a)
coś sugerujesz?
nasz Cyborg-zajaczek tez sie nie meczy po jednym okrazeniu tylko prrrruje dalej! obstawiam 6000 na koniec 2005 rokuLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment