No Cyborgu gratulacje,za ...Ty już wiesz za co
1000
Collapse
X
-
to jest post czysto "nabijaniowy" - niniejszym pragnę oświadczyć, iż stanowi on mą tysięczną wypowiedź na Szacownym Forum
z inteligentnych postów jestem dumna, śmieszne poprawiają mi nastrój, a za głupawe (tych sporo chyba było) wszystkich przepraszam
podziękowania dla Arta, że poza jedną reprymendą, żadnego banana nie dostałam
podziękowania dla wszystkich za towarzyszenie mi już tyle czasu i wywoływanie uśmiechu na mej physisCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
-
No to Cyborgowi gratuluję wyrwałości.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
cyborg_marcel napisał(a)
to jest post czysto "nabijaniowy" - niniejszym pragnę oświadczyć, iż stanowi on mą tysięczną wypowiedź na Szacownym Forum
z inteligentnych postów jestem dumna, śmieszne poprawiają mi nastrój, a za głupawe (tych sporo chyba było) wszystkich przepraszam
podziękowania dla Arta, że poza jedną reprymendą, żadnego banana nie dostałam
podziękowania dla wszystkich za towarzyszenie mi już tyle czasu i wywoływanie uśmiechu na mej physis
Comment
-
-
aż normalnie zatkało mnie po tym tysiącu i wierszyku (jeszcze, jakby tam "rasta" było...)! i to już? i to jest ten szczyt? czy teraz będę z takim doświadczeniem cośkolwiek inteligentniej pisać?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Oj arcy Ty też nieźle idziesz , 131 postów w 19 dni do 2500 do końca roku dobijesz spokojnie
Comment
-
-
I tak oto stałem sie posiadaczem okrągłego tysiaczka"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment