A cioci Moderatusi gratuluję zdobycia ośmiotysięcznika
1000
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseMarusi gratulujemy ośmiu tysięcyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A tak w ogóle to Schlangie chyba jest rekordzistą, natrzaskał 3500 postów w półtora roku jak policzyć, to dorównał mojemu gadulstwu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiI jeszcze zaległe dla Bombadila
DziękujęLast edited by Bombadil13; 2006-08-17, 10:47.Poszukuję
Comment
-
-
Bardzo dziękuję za gratulacje
I osobiście też gratuluję wszystkim piszącym merytoryczne posty i przekraczającym tym sposobem kolejne tysiące.
Sobie oczywiście też gratuluję: przekroczenia tysiąca postów o...tematyce równie fascynującej aczkolwiek w stosunku do piwa pobocznej(czyt: pierdoły...)
Last edited by kot_z_cheshire; 2006-08-17, 10:51.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
To i ja dołączam się do podziękowań. Jednocześnie gratulacje dla Kota_z_cheshire i Bombadila13. Po poście Marusi zajrzałem w swój profil i stwierdziłem, że na ten tysiąc potrzeba mi było 3,5 roku. Do rozmownych to ja jednak nie należę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaDo rozmownych to ja jednak nie należę.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment