Gratulacje dla wymienionych wyżej tysięczników
1000
Collapse
X
-
Last edited by Maggyk; 2006-08-18, 06:42.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Ja proponuję, żeby każdy użytkownik mający powyżej 1000 postów musiał obowiązkowo wykupić pakiet Premium. Ciekawe, czy wpłynęłoby to na gadulstwo?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNie sądzę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa proponuję, żeby każdy użytkownik mający powyżej 1000 postów musiał obowiązkowo wykupić pakiet Premium. Ciekawe, czy wpłynęłoby to na gadulstwo?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Tylko dzięki temu tematowi można nabić sobie postów, że hej
Co niniejszym czynięBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa proponuję, żeby każdy użytkownik mający powyżej 1000 postów musiał obowiązkowo wykupić pakiet Premium. Ciekawe, czy wpłynęłoby to na gadulstwo?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa proponuję, żeby każdy użytkownik mający powyżej 1000 postów musiał obowiązkowo wykupić pakiet Premium. Ciekawe, czy wpłynęłoby to na gadulstwo?
To ja rozszerze propozycję:
Ci którzy przekroczyli 1000 postów jako PremiumUżytkownicy mają roczne członkostwo gratisowo Tylko nie mówcie, że takie rzeczy to tylko w ERZE.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13To ja rozszerze propozycję:
Ci którzy przekroczyli 1000 postów jako PremiumUżytkownicy mają roczne członkostwo gratisowo Tylko nie mówcie, że takie rzeczy to tylko w ERZE.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Gratulacje dla Wielkiego_B ! Niech Twoje kolejne tysiąc postów będzie zasilało dział poświęcony piwowarstwu i oby niewiele z nich lądowało w Przechmielinach (choćby Cię Slavoy prowokował )Last edited by Shlangbaum; 2006-09-19, 22:46.
Comment
-
-
No i stuknął 1000 na liczniku. Zajęło mi to 2 i pół roku. W tym czasie przy wydatnej pomocy forum i forumowiczów uwarzyłem 14 warek w BK. Zacząłem grać w Hattricka - dzięki arcy za ten temat. Byłem 2 razy na Warsztatach Piwowarskich we Wrocałwiu i raz na ś.p. giełdzie w Świdnicy. Browar.biz stał się istotnym fragmentem mojego życia, praktycznie codziennie kilka razy sprawdzam nowe posty na forum - to już chyba uzależnienie.
Pozdrawiam i fajnie, że jesteście, Wasze zdrowieLast edited by kopyr; 2007-02-23, 20:55.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrfajnie, że jesteście
Następnego tysięcznika i dobrego"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy