Zainteresowanie działem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Krakus
    XXIII Zlot Browar.biz - Koszęcin 2024.09.6-8 BZDUROPLOTY
    Krakus
    Jak wynika z Mesendżera i nie tylko, zainteresowanie jest spore.
    Ponownie zbiera się Beton Browar.bizu.
    2024-07-05, 17:41
  • e-prezes
    Brofaktura, Hoppy Grodzisz
    e-prezes
    Jak wynika z etykiety to koinicjatywa blogerów, szynkarzy i piwowarów przy wsparciu PolishHops, czyli chmielarzy. Napaliłem się na to piwo jak szczerbaty na suchary, bo połączenie klasyka z mocniejszym chmieleniem z polskich odmian zawsze budzi moje zainteresowanie. W sumie takie same miałem...
    2023-04-21, 13:39
  • e-prezes
    Pinta, Hazy delivery
    e-prezes
    Pojawiło się tych różnych wypustów Pinty w puszkach po różnych marketach, stąd i moje zainteresowanie, podsycone jeszcze kopyrowymi fimami. Tu akurat nabyte w Kaufie, ale chyba dostępne też poza sieciówkami. 9,99-10,99 PLN. Już przy Pinta Starter dla sieci Żabka miałem wątpliwości o...
    2023-04-21, 13:23
  • bastion
    Ukraina, Mikolaiv, Sportivna 9, Pub Drunk Patrick.
    bastion
    W obecnej sytuacji, kiedy ze wszystkich stron dochodzą do mnie ponure wiadomości z Ukrainy, postanowiłem na przekór zrobić sobie małą retrospekcje z miejsc w których tam kiedyś byłem, a które być może zostały całkowicie zniszczone.
    Jednym z takich jest mikrus, położony na brzegu...
    2022-04-21, 21:14
  • dadek
    Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
    dadek
    Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
    2022-04-08, 01:05
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...