Art czy Ty przypadkiem nie przeżyłeś katastrofy lotniczej i porwania przez Innych?
Post o negatywnym zabarwieniu :D
Collapse
X
-
Potwierdzam, nie przeżyłem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Trochę ci się chronologia pomerdała. Już spieszę z pomocą. W skrytykowanym przeze mnie poście Krejzola nie było ww. określenia - pojawiło się dopiero w drugim. W pierwszym była jedynie "totalna katastrofa". Mówiłem już o tym zresztą w ostatnim poście, na wszelki wypadek podkreślając słówko "drugi". Ale jak widać powinienem był wyraz ten zapisać wielkimi literami, czcionką 20-ką, kolorem jaskrawo pomarańczowym i z wytłuszczeniem. Tylko obawiam się, że to technicznie możliwe.Comment
-
-
. W inne lata to jakieś czujniejsze forumowicze były i troszkę potrafili namieszać a w tym ino Seticzek i to nie wiadomo czy złośliwie czy tylko tak z rozpędu a to drugie to się wcale nie liczy.
Ps. "Szarej" też nie było? Jak tak to już nie wiem..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
Related Topics
Collapse
-
Kontraktowy browar Sabotaż otworzył wiosną swój pub. Znajduje się on bodaj w dawnym barze Zapiecek czy jakoś tak. Miejsce sprawia wrażenie, że wciąż się rozkręca i organizuje- zwykła schładzarka na barze i dwa ich piwa z kija po 12 PLN (widziałem wita i jakieś z hibiskusem, poza tym...
-
Channel: Archiwum
-
-
Governor jest eksportową wersją piwa Gubernatorius. To piwo w niezbyt często spotykanym na naszych stołach angielskim stylu mild ale. Ma 5,3% alkoholu, jest niefiltrowane.
Barwa bursztynowa, z pomarańczowymi odcieniami. Nieznacznie mętna.
Drobno pęcherzykowa piana, koloru...-
Channel: Litwa
2019-03-29, 13:06 -
-
Otóż, piszę licencjat, właściwie to jestem na jego finiszu. Temat powyżej wymienionego brzmi: "Alkohol jako ważny aspekt życia towarzyskiego podtrzymujący więzi społeczne", co by nawiązać jakkolwiek do forum, napomknę, że w rysie historycznym znalazło się sporo o piwie. Do...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Wczora z wieczora kupiłem nowy wyrób z Fortuny,czyli "Miłosław Górnej Fermentacji". Do produkcji piwa użyto wody,słodów jęczmiennych: pilzneńskiego,palonego,monachijskiego,cukru,chmiel u aromatycznego Styrian Golding,chmielu goryczkowego Magnum/Herkules oraz belgijskich drożdży...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Temat dojrzewał we mnie długo bo na każdym kroku trafiam na historyczne kwiatki sensoryczne w wykonaniu swoim i szanownych kolegów, dzisiaj nawet drogowskazów na firmamencie piwnego raju
Ja o Dawnym z Konstancina, data wpisu 21-01-2010 r.
Sezon ogórkowy, zachęcam...-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment