Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krejzol
Wyświetlenie odpowiedzi
Post o negatywnym zabarwieniu :D
Collapse
X
-
Post o negatywnym zabarwieniu :D
Last edited by ART; 2009-08-14, 20:26.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech Wyświetlenie odpowiedziStraszne!!! Proponuję banana, skierowanie do najbliższego kościoła w celu spowiedzi, publikację danych osobowych w "Super Expresie", karne wypicie skrzynki skrytykowanej partii piwa.
A swoją drogą - żeby Admin takie offtopy, no!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech Wyświetlenie odpowiedziStraszne!!! Proponuję banana, skierowanie do najbliższego kościoła w celu spowiedzi, publikację danych osobowych w "Super Expresie", karne wypicie skrzynki skrytykowanej partii piwa.
Comment
-
-
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Gdzie ja krytykowałem piwo? Krytykowałem konkretną partię, z której wszystkie kupione egzemplarze były popsute (zero typowego smaku Ciechana, smakowało nie jak pszeniczniak, a jak woda z posmakiem drożdży). Nie była to tylko moja reakcja, ale również moich współtowarzyszy, którzy także lubią browary z Ciechana, a zwłaszcza tamtejszego pszeniczniaka.
Wyrażam szczerą nadzieję, że nowsze partię będą okej. Samo piwo z dobrych partii jest bardzo dobre, choć ostatnio przezornie kupuję Corneliusa i czekam na wieści od tutejszych forumowiczów na temat nowych partii.
Nie wiem czy dla sandacza to nie jest argument, może powinienem ocenić kolor czy opakowanie, bo tutaj ocena tychże jest warta tyle samo co ocena smaku. Choć on i tak nic nie zrozumiał z tego co napisałem, bo sugeruje to samo co ART.
Co do tego, że nie udzielam się - nie czuję się na tyle doświadczony aby oceniać smaki piwa i na tej podstawie wpływać na opinie innych. Z chęcią korzystam z waszych opinii, przez niektóre miesiące staram się prowadzić dziennik piwny. Jednak moje kubki smakowe są na tyle czułe, że chciałem ostrzec przed tą partią. Tyle i aż tyle, ale takie negatywne podejście i brak zaufania z pewnością nie zachęca do dalszego udzielania.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Wyraziłem jedynie nadzieję że poza jedną negatywną w wydźwięku opinią zaprezentowaną na forum poudzielasz się nieco więcej w BrowarBizie. Na co się tu obrażać?Last edited by ART; 2009-08-14, 11:14.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sandacz Wyświetlenie odpowiedziKrejzol nie skrytykował tego piwa. On tylko powiedział, że jest be. Krytyka polega na jakimkolwiek uzasadnieniu, a ponieważ zabrakło go w wypowiedzi krejzola, jej wartość jest dokładnie równa np. takiej: iouhsrgijbisjreigjbdosirhaojbsbaytwf. A więc reakcja Arta jak najbardziej uzasadniona, choć nie do końca "kawa na ławę"...
Last edited by Seta; 2009-08-14, 12:38.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krejzol Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy dla sandacza to nie jest argument, może powinienem ocenić kolor czy opakowanie, bo tutaj ocena tychże jest warta tyle samo co ocena smaku. Choć on i tak nic nie zrozumiał z tego co napisałem, bo sugeruje to samo co ART.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sandacz Wyświetlenie odpowiedziWydawało mi się, że wystarczająco łopatologicznie wyjaśniłem, na czym polega bezwartościowość twojej pierwszej wypowiedzi. Jeżeli dla ciebie "ocena smaku" nie musi zawierać konkretów i może brzmieć jedynie "totalna katastrofa", to musisz wiedzieć, że takie "oceny" nic nie wnoszą i tylko zaśmiecają miejsce na serwerze. W pierwszym akapicie drugiego postu napisałeś "woda z posmakiem drożdży" - a więc jednak stać cię na jakieś uzasadnienia, czego szczerze i bez sarkazmu życzę ci w ewentualnych przyszłych wypowiedziach.
Uczepiłeś się człowieka zupełnie bez sensu.
Opis smaku "wody z posmakiem drożdży" jest wg mnie wystarczającym uzasadnieniem "totalnej katastrofy". Gdyby napisał to ktoś z większą ilością postów też byś się czepiał?Last edited by Seta; 2009-08-14, 19:21.
Comment
-
-
Moja uwaga była skierowana do Krejzola, ale widocznie inni też poczuli się w obowiązku powypowiadać się nie na temat o Ciechanie Pszenicznym. Zatem sam siebie wydzieliłem do nowego wątkuLast edited by ART; 2009-08-14, 20:28.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Seta podczas mej nieobecności nawet bez przykładu z góry sobie całkiem nieźle z tym radził- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
coś ostatnio często powtarza się ten skrót - co on oznacza?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment