Niech Wam będzie CHEMIK
Przy piwie o siatkówce
Collapse
X
-
No cóż, mimo wszystko cieszy to że Castellani nadal eksperymentuje z młodzieżą....niestety wyraźnie widać brak Zagumnego, Gruchy..... pocieszające jest to, że to tylko turniej w stosunkowo dobrej obsadzie.... niech się młodzież zgrywa razem i nabiera doświadczenia, kto powiedział że każdy mecz musimy wygrywać?
Comment
-
-
Co jest? Nikt nie oglada Ligi Światowej? Tylko er-pe-a???
W sobotę w domu klęliśmy na głos (mieszkanie na wsi wiąże się często z tym, że przez ścianę nie ma się sąsiada ), gdy Polacy w zasadzie oddali wygrany już mecz Kubańczykom.
Kilka razy byłem na pograniczu zawału, gdy po wielokrotnej wymianie piłek jednak znów coś "bardziej" wychodziło" gospodarzom.
Na szczęście w niedzielę pokazali im, gdzie Fidel zimuje...
O poziomie sędziowania w Hawanie się nie wypowiadam .
Comment
-
-
Cóż godziny meczów w Argentynie i na Kubie były trochę nieszczególne (aczkolwiek nie odpuściłem żadnego), ale teraz czeka nas seria sześciopaka w Polsce a nasze chłopaki zaczynają się pokazywać z coraz lepszej strony, forma widać rośnie........ już się oblizuję na myśl o MŚ
Comment
-
-
Ha, jutro i pojutrze w Atlas Arenie dwumecz z Kubą. Nie chwaląc się, na to pierwsze spotkanie się wybieram.
Odzież biało-czerwona oraz gadżety hałasujące spakowane . Od paru lat nie byłem na meczu reprezentacji, nie mogę się już doczekać...
Comment
-
-
VII Edycją Alei Gwiazd odbędzie się 5 i 6 sierpnia 2010 r. Po raz pierwszy rozegrane zostaną 2 mecze. Pierwszy mecz zostanie rozegrany 5 sierpnia w nowo wybudowanej hali sportowej w Krośnicach. Natomiast w piątek 6 sierpnia w Miliczu odbędą główne obchody Alei Gwiazd Polskiej Siatkówki. Odciski swoich dłoni odsłonią: Daniel Castellani, Michał Winiarski, Sebastian Świderski oraz Krystyna Czajkowska – Rawska (brązowa medalistka Igrzysk Olimpijskich w Meksyku). Odsłonięta zostanie także pamiątkowa tablica Telewizji Polsat, która od wielu lat jest razem z polską siatkówką. W ubiegłym roku Milicz okazał się szczęśliwym miejscem dla debiutu Reprezentacji Polski. W swoim pierwszym meczu pod wodzą trenera Daniela Castellaniego Reprezentacja zmierzyła się z Egiptem, wygrywając 3 : 1. Był to pierwszy ważny krok w drodze do zdobycia Mistrzostwa Europy. W tym roku dojdzie do rewanżu Polski z Egiptem, może i tym razem Milicz okaże się szczęśliwym miejscem i w październiku będziemy świętować zdobycie złotego medalu Mistrzostw Świata.
Zapraszamy do MiliczaMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
No... Wczoraj miałem taki stan przedzawałowy , że w czwartym secie zrezygnowałem z piwa na rzecz napoju o podobnej barwie, lecz nieco innych parametrach... Też ze słodu...
Grunt, że dobrze się skończyło. Nie będzie Niemiec... itd.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTo nie jest sport na moje nerwy, tak samo jak tenis. W piłce nożnej jest tylko tyle stresu, ile sytuacji podbramkowych, a tutaj nerwówka prawie przy każdym punkcie.
a teraz mamy prawdziwą ucztę siatkarską
Comment
-
Comment