Brawo!!!. Jest złoto!!!. Ciężki mecz ale jakże udany. Trochę ochłonąłem (+ chłodzenie wewnętrzne Ciechanem i Świeżym z Kormorana) zanim siadłem do neta. Niesamowite jest jak się ogląda w TV mecz o Mistrzostwo Europy ekip, które się miesiąc wcześniej widziało na żywo. Teraz czas na mecze dziewczyn - oby było też tak dobrze.
Przy piwie o siatkówce
Collapse
X
-
Gratulacje dla naszej złotej czternastkiZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Polscy kibice opuszczając halę po finale Mistrzostw Europy w siatkówce z przyzwyczajenia skandowali : "NIC SIĘ NIE STAŁO ! POLACY! NIC SIĘ NIE STAŁO !"
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Lech... Zawsze się dzieje.... ;-))
Niech zwycięża Lech.... Wielki Kolejorz KKS!!!
Comment
-
-
No to dzisiaj i premier został złotym medalistą ME
Tak mnie zastanawia fakt, że jak to jest że piłkarzom wystarczy awansować do ME i już odznaczają trenera, a siatkarze to muszą mistrzostwo zdobyć żeby tego zaszczytu dostąpić.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedziNo to dzisiaj i premier został złotym medalistą ME
Tak mnie zastanawia fakt, że jak to jest że piłkarzom wystarczy awansować do ME i już odznaczają trenera, a siatkarze to muszą mistrzostwo zdobyć żeby tego zaszczytu dostąpić.
Został medalistą i siatkarzy uśmiercił wręczając im odznaczenia tak jak przewiduje protokół w stosunku do ludzi zmarłych.
Tragedia.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziZostał medalistą i siatkarzy uśmiercił wręczając im odznaczenia tak jak przewiduje protokół w stosunku do ludzi zmarłych.
Tragedia.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedzi...Kancelaria Prezydenta urażona jak zwykle ....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziTusk jest piękny, Kaczory są brzydkie, Kancelaria urażona jak zwykle - poetyka typowa dla GazWyb-u.
A chodziło mi dokładnie o to:
Zgodnie w rozporządzeniem Prezydenta RP »w sprawie opisu, materiału, wymiarów, wzorów rysunkowych oraz sposobu i okoliczności noszenia odznak orderów i odznaczeń« orderów nie nosi się na ubiorach sportowych, roboczych i ochronnych.Last edited by YouPeter; 2009-09-15, 21:43.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Mi chodziło o określenie "jak zwykle". To jest dosłowne powtarzania sloganów GazWyb-u.
Prezydent "jak zwykle zawetował", chociaż wetuje kilka razy mniej niż Kwaśniewski.
Prezydent "jak zwykle urażony", chociaż to Tusk zionie miłością.
Itd, itp.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedziNie chcę upolityczniać tego tematu ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi(...) dzięki komu w siatkówce jesteśmy potęgą (...)Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziPrezydent powinien za to odznaczyć premiera, a premier prezydenta.
PS. A i tak najlepsze były foty ze spotkania Pana Prezydenta RP z naszym złoto-srebrnym kulomiotem i piwoszem, Tomaszem Majewskim...
Comment
-
-
Ah te złotka... Wygrały, to ważne. Za to ja pierwszy raz odwiedziłem Atlas Arenę i pierwszy raz na siatkówce byłem, i ile w wydaniu kobiecym ta dyscyplina jest nieco flegmatyczna i mdła to atmosfera naprawdę byla zabawna. Mimo całego tego piknikarstwa dobrze się bawiłem, a największe ciary miałem podczas gali otwarcia. Do następnego
Comment
-
-
No i po paru dniach bez neta nadrabiam zaległości w czytaniu i pisaniu. No i w piwie, bo na tym szkoleniu to tylko koncerniaki były,brrr
No i dzisiejszy mecz zasługuje na wypicie czegoś dobrego - na poprzedni z Holenderkami to aż żal było patrzeć, a dzisiejszy niczego sobie. No to czas na z okazji zwycięstwa.
Comment
-
Comment