Cały zapas zawierciowo-amberowy poszedł... ale wygrały!
Przy piwie o siatkówce
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziCały zapas zawierciowo-amberowy poszedł... ale wygrały!
Niewiele pomogło, niesłusznie opitoliłem Młodego, że o 20.20 kończy lekcje, zawraca mi d..., zamiast siedzieć przed tiwi i kibicować. Ale dobrze się skończyło.
Teraz znów "pomarańczowe"... Lekko nie będzie...
Comment
-
-
Wczoraj Holenderki były nie do ogrania (do oglądania jak najbardziej ), ale dzisiaj...! Deklasacja Niemek! Fantastyczna gra całego zespołu przy fatalnym przyjęciu i obronie Niemek. Mamy medal!
...Arcy na pewno płacze, bo jego drużyna przegrała i to w kiepskim styluToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Ech, mimo wspierania dziewczyn "klimatycznie" w sobotę (wprowadzałem "Łódzkie Mocne" ), rzeczywiście Holenderki były za mocne. Choć bywały fragmenty gry, że nadzieja w sercu rosła...
Nic to. Wczoraj Niemki "pozamiatane" dość szybko. I dobrze, bo stroje miały brzydkie, figury też jakieś-takie mało wyględne. No, może z wyjątkiem Małgosi Kożuch .
Szkoda, że te gamonie z Polsatu nie pokazały meczu o złoto!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, że te gamonie z Polsatu nie pokazały meczu o złoto!
A dekoracja medalistek jaka fajna, nie to co u panów w Turcji (ta tablica świetlna rodem z XXII wieku)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedziJak nie pokazały jak pokazały. Tzn. na Polsacie Sport chyba. A jak się nie ma kablówki to było na ipla - http://www.ipla.tv/
A dekoracja medalistek jaka fajna, nie to co u panów w Turcji (ta tablica świetlna rodem z XXII wieku)
TYLKO I WYŁĄCZNIE na potrzeby oglądania siatkówki kupiłem jakieś ch***-muju pokojowe, które pozwala odbierać Polsat "ogólnorozwojowy". Polsat Sport to już kanał dla sport-freak'ów .
Comment
-
-
No i Chemik (znany jako Delecta) liderem PLS. Ciul, że Skra ma jeszcze jeden mecz niżej, ale jak emocjonowałem się wychodzeniem z I liga Serii B, to bym chyba nie uwierzył... No ale klub jest b. dobrze zarządzany.Last edited by zgroza; 2009-11-04, 22:52.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mazur87 Wyświetlenie odpowiedziMiejmy nadzieję, że Delecta tak dobrze jak teraz będzie grała do końca sezonu i będzie się liczyć w walce o podiumLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment