Świetne dane. Oglądalność tysięcznych odcinków durnowatych (dla mnie) seriali sięgała od 1,7 do 2,6 mln osób. Oglądalność meczów siatkówki z incydentalnej, powtarzanej co kilka lat imprezy była na poziomie 2,5 mln. Na zdrowy rozum siatkówka powinna być pod względem zainteresowania widzów o kilka długości przed serialami. A nie jest. Gdybym był szefem Polsatu odpowiedzialnym za finanse firmy też bym stawiał na tasiemce.
Przy piwie o siatkówce
Collapse
X
-
Winny jestem wyjaśnienia. Napisałem, że mecz z Serbią cieszył się najlepszą oglądalnością, a widać, że oglądalność potyczki z Niemcami śledziło więcej kibiców. Rozbieżność wynika z różnych ośrodków badań. Wg Nielsen Audience Measurement Niemców obejrzało 2 274 238, a Serbię 2 575 869 właśnie.Comment
-
w odróżnieniu od niektórych przedpiśców mam i otwarty, i zamknięty poliszit oraz, a jakże, tefał cztery. okazuje się to wcale nie tak znowu wesołe, ponieważ nasi siatkarze klepią tak, jakby ich kto nafaszerował osławioną byczą żółcią do piwa (tu ukłony w stronę dyskutantów w odnośnych wątkach). no bidne te nasze chłopce. znów ich nerwy zjadły. wszystko przez ten złośliwy regulamin. no to może choć leszki nie popłyną, chociaż jak tu się mierzyć z drużyną, która pije tylko red bulle...veni, emi, bibiComment
-
Świetne dane. Oglądalność tysięcznych odcinków durnowatych (dla mnie) seriali sięgała od 1,7 do 2,6 mln osób. Oglądalność meczów siatkówki z incydentalnej, powtarzanej co kilka lat imprezy była na poziomie 2,5 mln. Na zdrowy rozum siatkówka powinna być pod względem zainteresowania widzów o kilka długości przed serialami. A nie jest. Gdybym był szefem Polsatu odpowiedzialnym za finanse firmy też bym stawiał na tasiemce.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
Te mistrzostwa są doprawdy dziwne.Większość zespołów kalkuluje, no może oprócz Brazylii.
USA przegrywa 0:3 z Czechami , by wyjść z drugiego miejsca i nie trafić na kogoś z naszej grupy.Wcześniej podłożyli się Serbowie nam.
Dziwne ,że z grupy gdzie grają cztery zespoły, wychodzą aż trzy, potem z grup trzyosobowych dwie.Jakoś ciężko mi to pojąć ,czemu to ma służyć.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Nasi (stety/niestety?) też raczej nie kalkulują. Na Brazylię nie ma patentu...
Co do organizacji, to pisałem, że język włoski mnie ostatnio wk.... Generalnie, bardzo lubię włoskie klimaty (no, może oprócz mafii
), a tu w organizacji MŚ taki niesmak jakiś powstaje...
Grunt, że dziś o 17:00 szansa na rehabilitację. I dla naszej drużyny, i dla Polsatu. Choć pewnie i tak będzie nerwowo... Muszę tylko z fabryki zdążyć...Comment
-
Co Wlazły robił na mistrzostwach świata? Trener mu zafundował wyjazd do Włoch - miło z jego strony... Sorry panie Castelanni ale starczy tego - od paru miesięcy powtarzał że wszystko przygotowuje pod kątem tej imprezy, odpuszcza ligę światową, wszystko w celu odpowiedniej selekcji i szlifowania formy. I zabrał gościa, który zapomniał jak się gra. Miała być forma a w dzisiejszym meczu nie było zagrywki, ataku, obrony, bloku, nie było nic. Bardzo dawno nie widziałem naszych grających w tak tragiczny sposób, bez wiary, bez energii. Tragedia, żenada. I nie ma się co bronić chorym systemem, bo styl gry z Bułgarią był tragiczny.JEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Co Wlazły robił na mistrzostwach świata? Trener mu zafundował wyjazd do Włoch - miło z jego strony... Sorry panie Castelanni ale starczy tego - od paru miesięcy powtarzał że wszystko przygotowuje pod kątem tej imprezy, odpuszcza ligę światową, wszystko w celu odpowiedniej selekcji i szlifowania formy. I zabrał gościa, który zapomniał jak się gra. Miała być forma a w dzisiejszym meczu nie było zagrywki, ataku, obrony, bloku, nie było nic. Bardzo dawno nie widziałem naszych grających w tak tragiczny sposób, bez wiary, bez energii. Tragedia, żenada. I nie ma się co bronić chorym systemem, bo styl gry z Bułgarią był tragiczny.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Bułgarzy na Hiszpanię i Kubę.Co ciekawe trener Brazylijczyków obiecywał grę na 100 %
Te mistrzostwa to parodia normalnie,my przegrywamy dwa mecze i odpadamy , Niemcy trzy i grają dalej -brak słów normalnie.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment