Przy piwie o siatkówce

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • beerek62
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2010.04
    • 1045

To że nasi siatkarze przegrali można im wybaczyć - w sporcie różnie bywa. Ale tego, że nie potrafią się zachować - nigdy. Potraktowanie kibiców na lotnisku było nie do przyjęcia. Kibiców, którzy chcieli najnormalniej w świecie powitać swoją drużynę i powiedzieć "nic się nie stało" po prostu olano. Żaden z zawodników nie miał odwagi i ochoty się z nimi spotkać. Może oprócz trenera konieczny im jest psycholog?
    Last edited by beerek62; 2010-10-03, 07:20.
    Beerkowa kolekcja polskiego szkła piwnego
    Poszukuję : 1) szklanka Browar Soma w Warszawie

Comment

• Pancernik
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2005.09
      • 9787

Jakoś Koleżeństwu "umknęły" Mistrzostwa Świata Kobiet w Japonii... .
      Fakt, tura grupowa nie nastrajała jakoś szczególnie, zwłaszcza, że dwa pierwsze mecze także można było wygrać...
      Teraz będzie bardziej pod górkę, zdaje się, że - tradycyjnie - z transmisjami TV także... Nie dość, że pora pogańska...

Comment

• Pogoniarz
        † 1971-2015 Piwosz w Raju
        • 2003.02
        • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
        Jakoś Koleżeństwu "umknęły" Mistrzostwa Świata Kobiet w Japonii... .
        Fakt, tura grupowa nie nastrajała jakoś szczególnie, zwłaszcza, że dwa pierwsze mecze także można było wygrać...
        Teraz będzie bardziej pod górkę, zdaje się, że - tradycyjnie - z transmisjami TV także... Nie dość, że pora pogańska...
        Pierwsze dwa bardzo istotne mecze przegrały, a przejechanie się po zespołach o kilka klas słabszych wcale nie cieszy.
        Kto się interesuje wie kogo mamy teraz w grupie i jakie szanse...
        Last edited by Pogoniarz; 2010-11-04, 16:20.

Prawie jak Piwo
        SZCZECIN

Comment

• krasnal45
          Porucznik Browarny Tester
          • 2008.02
          • 423

Pora rozgrywania meczów biorąc pod uwagę przesunięcie czasu faktycznie dla nas pogańska, a druga grupa...hmm, mając w pamięci dwa pierwsze mecze nie nastraja zbyt optymistycznie, to jednak nie ten zespół który zdobywał mistrzostwo Europy, ale...... kto wie co będzie dalej........ ja obstawiam miejsca 5-8...... kto da więcej

Comment

• Mason
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼
            • 2010.02
            • 3280

Jakoś Koleżeństwu "umknęły" Mistrzostwa Świata Kobiet w Japonii...
            Ja jakoś nie przepadam za siatkówką pań, wolę oglądać facetów. Kurde, to zabrzmiało źle

Panie ładne, ale sportowo o wiele bardziej wolę rozgrywki męskie. Nie ma tu takiej przepaści jak w piłce nożnej, ale jednak.
            JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• Pancernik
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2005.09
              • 9787

No fakt, Mason. Wypowiedź wyszła Ci niczym naszym dziewczynom końcówka... w meczu z Rosją . To się nazywa "kaming-ałt".
              Ale nic to - po prostu na następnym Zlocie możesz mieć większy kłopot z zebraniem załogi domku...
              Jeszcze o meczu - cholera, było tak blisko...
              Jeszcze o transmisjach - pora do d**y, nie będę przecież łoił piwa o 7.00 rano...

Comment

• Mason
                Major Piwnych Rewolucji
                🍼
                • 2010.02
                • 3280

Za to oglądałem wczoraj mecz ligowy Kędzierzyn - Jastrzębie. Końcówka drugiego seta to był horror, szkoda tylko że wynik końcowy inny od oczekiwanego. Jak na ten poziom to bardzo dużo błędów, ale emocje to wynagrodziły.

Ale nic to - po prostu na następnym Zlocie możesz mieć większy kłopot z zebraniem załogi domku...
                E tam, może nikt tego nie czyta . A jak czyta to nie pamięta
                JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• Pancernik
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2005.09
                  • 9787

Hm, właśnie okazało się, że te MŚ są dla naszych dziewczyn pozamiatane... Ech..., nie tak miało być.

Co do ligi - faktycznie jest OK. Muszę ustawić sobie jakiś wolniejszy weekend i zabrać młodego do Areny Ursynów na kulturalny kibicing.

Comment

• Pogoniarz
                    † 1971-2015 Piwosz w Raju
                    • 2003.02
                    • 7971

Niestety Dziewczyny pokazały, że na tyle Je na tę chwilę stać.
                    Skoro większość piłek jest dogrywana do Glinki, to musi być coś nie tak...Jakoś tak nie było w tej drużynie nikogo, "żyjącego"na parkiecie.
                    Póki mogą niech sobie jeszcze pozwiedzają, przynajmniej jakiś plus miesięcznego pobytu.

Prawie jak Piwo
                    SZCZECIN

Comment

• Mason
                      Major Piwnych Rewolucji
                      🍼
                      • 2010.02
                      • 3280

A w lidzie... bardzo poważna kontuzja Świderskiego . Dopiero co wrócił do gry po poważnej kontuzji a tu znowu. Sam mecz Resovia - Zaksa także dostarczył wielu emocji, szkoda że znowu koniec niepomyślny dla zespołu z Kędzierzyna-Koźla

Pancernik - to słuszna koncepcja, niech młodzież zobaczy jak można kulturalnie dopingować . Ja standardowo wybieram się na mecz z Zaksą i brykam do sektora gości. Byłem już na trzech takich meczach, w grupie kibicującej przez cały mecz i jeden jedyny raz słyszałem niecenzuralne hasła, po kontrowersyjnej decyzji sędziego
                      JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• krasnal45
                        Porucznik Browarny Tester
                        • 2008.02
                        • 423

Noo.... plusliga męska zapowiada się w tym sezonie naprawdę emocjonująco.... nie widać już takiej wielkiej dominacji Skry a do tytułu pretendują co najmniej cztery zespoły: Skra, Zaksa, Jastrzębie i Resovia a i Warszawa w tym sezonie odważnie sobie poczyna, szkoda mi tylko skazanego chyba na pożarcie Olsztyna który zawsze był moim numerem jeden ale cóż, to w tym sezonie zupełnie inny zespół......

Comment

• jacer
                          • 2006.03
                          • 9875

Gdyby kto chciał przyjechać na mecz rewanżowy Polska - ZSRR.

Milicki Browar Rynkowy
                          Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
                          "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
                          "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
                          No Hops, no Glory :)

Comment

• Pancernik
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2005.09
                            • 9787

Kurczę, znowu forumowe kolestwo olało siatkówkę - były finały LŚ, zakończone historycznym sukcesem, i co? I nic...
                            Historyczne były też zwyczajowe bęcki zebrane po drodze od Brazylian i Rusów .
                            A ja bidny w Sudetach bez netu, tv i gsm... . Jak to się mówi - cuś za cuś.
                            Ale zdążyłem wrócić na łono cywilizacji na dwa ostatnie mecze Polaków. Niestety, na mecz z Rosją musiałem się posiłkować zakupionymi w biegu na jakimś cepeenie puszkami Specjala NP .
                            Jak się Szanownemu Państwu rozgrywki podobały? Co, nikt nie śledził...?

Comment

• leona
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2009.07
                              • 5853

Oglądałem wszystkie mecze Polków ale jako niereformowalny kibol piłkarski niewiele mogę powiedzieć bo się na piłce uderzanej nie znam.

Pochwalę się natomiast tym, że już po pierwszej powtórce pokazującej kontuzję Bartmana (pewnie się pomyliłem w pisowni) rozpoznałem naderwanie mięśnia.

Comment

• Mason
                                Major Piwnych Rewolucji
                                🍼
                                • 2010.02
                                • 3280

Kurczę, znowu forumowe kolestwo olało siatkówkę - były finały LŚ, zakończone historycznym sukcesem, i co? I nic...
                                Jak to nic? Kopaczofile się podśmiewują w swoim temacie z siatkarskiego kibicowania. Niech się śmieją, niech mają coś z życia

Jak się Szanownemu Państwu rozgrywki podobały? Co, nikt nie śledził...?
                                Jam śledził. Ogólne wnioski - jak na kadrę bez kilku podstawowych graczy to było całkiem dobrze. Jednak to co nasi wyczyniali na zagrywce z Włochami było jakąś parodią - na tym poziomie tyle błędów jest absolutnie niedopuszczalne. Co się rzuca w oczy to nasza słabość w ataku - jak Kurek nie kończył, to nie miał kto zdobywać punktów. Mam nadzieję, że Wlazły odżałuje na skarpetki i wybierze się na ME, bo bez niego może być ciężko w ataku. Widać też, że potrzebujemy drugiego ofensywnego przyjmującego.

I cieszy mnie wygrana Rosjan, ile mogą wygrywać ci Brazylijczycy? Niestety Polszmat wolał puścić jakiś nieśmieszny serialik, więc nie było mi dane obejrzeć tego meczu
                                JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

Przetwarzanie...
                                X