Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika unkel
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o siatkówce
Collapse
X
-
MAMY BRĄZOWY MEDAL. Siatkarze wygrali z Rosjanami 3:1
Comment
-
-
30 lat temu przyszedł by z Rosji telegram:
GRATULACJE*STOP*GAZ*STOP
a dziś wygrywamy z nimi bez stresu i niedługo swój gaz będziemy mieli
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Kiedy po wczorajszym półfinałowym meczu Rosja -Serbia, dowiedziałem się że będziemy grali z Rosją, dałem sobie luz. Planowałem nie oglądąć porażki. Na szczęście i przypadkiem włączyłem tv i było warto. Piknie grali2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
No a wracając do wczorajszego meczu, to faktycznie był to obraz całkiem dobrej gry naszego zespołu, pozytywne zaskoczenie!www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPodziękujcie mnie, bo nie oglądałem. Zawsze jak nie oglądam, to wygrywają. Włączyłem sobie końcówkę drugiego seta i od razu Rosjanie odskoczyli na 5 punktów, więc wyłączyłem i voila!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziWłączę na chwilę, żebyście trochę dreszczyku mieli.
Comment
-
-
Pięknie się dzisiaj dzień rozpoczął, cóż za killer siatkarski. Nie wierzyłem (nawet przy wyniku 2;1)że jesteśmy w stanie wygrać z makaronami . Oglądałem masę meczów z udziałem naszej druzyny ale ten dzisiejszy zaliczam do czołówki . Coś nieprawdopodobnego jaki zwrot wydarzeń. W tej sytuacji chyba awans do IO jest już przesądzony . Brawo!Last edited by Demigod; 2011-12-02, 22:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Demigod Wyświetlenie odpowiedzichyba ... przesądzony
Logika wyklucza takie głupoty jak "chyba na pewno" i im podobne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Demigod Wyświetlenie odpowiedziW tej sytuacji chyba awans do IO jest już przesądzony . Brawo!
Comment
-
Comment