Dyskusja na temat mistrzostw, występu polaków i innych drużyn oraz jak zwykle o piwku podczas mistrzostw.
MŚ2002!!!
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
Re: MŚ2002!!!
hotbeer napisał(a)
Dyskusja na temat mistrzostw, występu polaków i innych drużyn oraz jak zwykle o piwku podczas mistrzostw.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Related Topics
Collapse
-
Browar ze Stralsundu kontynuuje tradycję współpracy z piwowarami domowymi zapoczątkowanej tym piwem:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...er-heller-bock
Receptura tego piwa to efekt zwycięstwa w siódmej edycji (2023) mistrzostw...-
Channel: Niemcy
2024-11-30, 00:27 -
-
Browar i... hm, wyszynk lub kanciapa przy browarze w dawnym kompleksie przemysłowym powoli przeradzającym się w imprezownię opodal dworca kolejowego w Tallinnie. Akurat to pomieszczenie znajduje się na uboczu w stosunku do kiełkujących tu knajp i klubów.
Sześć lub siedem stolików, więc...-
Channel: Estonia
2024-05-09, 14:19 -
-
Browar restauracyjny działający od 2000 roku na zachodnim skraju pięknej starówki, w uliczce 50 m od Neckaru, a z drugiej strony w cieniu górującego nad nią ogromnego heidelbergskiego zamku.
Z wąskiej, brukowanej uliczki wchodzimy przez otwartą pięknie zdobioną stalową bramę pomiędzy...-
Channel: Niemcy
2022-11-23, 01:54 -
-
Drugi browar w Jablonci nad Nisou oficjalnie rozpoczął swą działalność w listopadzie 2021 roku, a pierwsze piwo miało swą uroczystą premierę dokładnie 16.12.2021. Najlepiej dojechać tu pociągiem do przystanku Jablonec nad Nisou zastávka, skąd 600 m piechotą. Kierujemy się w dół do...
-
Channel: Czechy
-
-
Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.
Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-02-01, 22:22 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment