MŚ2002!!!

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • hotbeer
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.03
    • 5

MŚ2002!!!

Dyskusja na temat mistrzostw, występu polaków i innych drużyn oraz jak zwykle o piwku podczas mistrzostw.
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

Re: MŚ2002!!!

hotbeer napisał(a)
    Dyskusja na temat mistrzostw, występu polaków i innych drużyn oraz jak zwykle o piwku podczas mistrzostw.
    ...znajduje się parę pięter niżej :http://www.browar.biz/forum/showthre...5&pagenumber=1
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Störtebeker, New England IPA
      darekd
      Browar ze Stralsundu kontynuuje tradycję współpracy z piwowarami domowymi zapoczątkowanej tym piwem:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...er-heller-bock

Receptura tego piwa to efekt zwycięstwa w siódmej edycji (2023) mistrzostw...
      2024-11-30, 00:27
    • Prusak
      Estonia, Tallinn, Telliskivi 60 M, Vat Brewery and Taproom
      Prusak
      Browar i... hm, wyszynk lub kanciapa przy browarze w dawnym kompleksie przemysłowym powoli przeradzającym się w imprezownię opodal dworca kolejowego w Tallinnie. Akurat to pomieszczenie znajduje się na uboczu w stosunku do kiełkujących tu knajp i klubów.
      Sześć lub siedem stolików, więc...
      2024-05-09, 14:19
    • dadek
      Heidelberg, Leyergasse 6, Kulturbrauerei
      dadek
      Browar restauracyjny działający od 2000 roku na zachodnim skraju pięknej starówki, w uliczce 50 m od Neckaru, a z drugiej strony w cieniu górującego nad nią ogromnego heidelbergskiego zamku.
      Z wąskiej, brukowanej uliczki wchodzimy przez otwartą pięknie zdobioną stalową bramę pomiędzy...
      2022-11-23, 01:54
    • dadek
      Czechy, Jablonec nad Nisou, Slunečná 8, Pivovar O.Skar
      dadek
      Drugi browar w Jablonci nad Nisou oficjalnie rozpoczął swą działalność w listopadzie 2021 roku, a pierwsze piwo miało swą uroczystą premierę dokładnie 16.12.2021. Najlepiej dojechać tu pociągiem do przystanku Jablonec nad Nisou zastávka, skąd 600 m piechotą. Kierujemy się w dół do...
      2022-08-30, 21:37
    • bastion
      Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
      bastion
      Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
      Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
      2022-02-01, 22:22
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...