Podcast o piwie
Collapse
X
-
-
Odcinek 58 – Kormoran Marcowe
Jako, że Oktoberfest trwa, zapraszam Was do posłuchania recenzji piwa marcowego (czyli właśnie gatunku Oktoberfest) z Browaru Kormoran. Piwo przysłane przez browar w pięknej, drewnianej skrzyneczce, wewnątrz której, ku mojemu zdziwieniu, były aż 3 butelki, otwieracz i folder promocyjny. Jak wypada najnowsze piwo z BK? Zapraszam do słuchania dzisiejszej (wyjątkowo w środę) recenzji. Długość odcinka 14:05.Last edited by baania; 2011-09-28, 10:15.
Comment
-
-
Odcinek 59 – Gniewosz ciemne
Odcinek o ciemnym Gniewoszu ze specjalnymi pozdrowieniami dla Radomiła. Ciekawe piwo, warto posłuchać. Jednocześnie jest to odcinek jubileuszowy, ponieważ wczoraj podcast skończył dwa lata. Mam nadzieję, że dwa kolejne będą równie owocne w dobre piwa. Długość odcinka 11:59.
Comment
-
-
Odcinek 60 – Piwna blogosfera
Dzisiaj opowiadam o moich ulubionych blogach poświęconych tematyce piwnej. Mówię również o tych, które mniej lubię. Długość odcinka 19:55.
Comment
-
-
Odcinek 61 – Żytnie
Zapraszam do posłuchania recenzji piwa żytniego. Bardzo smaczne, miłe wspomnienie zaczynającego się lata. Podcast był nagrywany w czerwcu. Długość odcinka 16:14.
Comment
-
-
Odcinek 62 – Bavaria Wit
Dzisiaj chciałbym zaprezentować Wam recenzję piwa witbier, z holenderskiego browaru Bavaria. Piwo jest pierwszym przedstawicielem segmentu bezalkoholowego na łamach podcastu. Długość odcinka 15:05.
Comment
-
-
Odcinek 63 – Obołoń aksamitne
Dzisiaj chciałbym Wam zaprezentować recenzję czerwonego piwa z Ukrainy. Dostępne w wielu polskich sklepach, ale czy warte spróbowania? Zapraszam do słuchania. Długość odcinka 9:21.
Comment
-
-
Odcinek 64 – Koreb herbowe
Dzisiaj na wesoło, z małymi problemami technicznymi, ale za to w doborowym towarzystwie Łukasza, którego znacie z odcinka o Ciechanie pszenicznym. Długość odcinka 24:29.
Comment
-
-
Odcinek 65 – Leżajsk pszeniczne
Dzisiaj nowość z Biedronki. Polska pszenica za świetną cenę 2.69zł. Warto spróbować, warto posłuchać. Długość odcinka 16:19.
Comment
-
-
Odcinek 66 – Jak w dym
Pyszne podwędzane piwo. I do tego z gatunku koźlak. Gęste, aromatyczne, rozgrzewające. Pije się długo i z przyjemnością. Długość odcinka 16:55.
Comment
-
-
Odcinek 67 – Cornelius ciemny pszeniczny
Dzisiaj zapraszam do wysłuchania podcastu o bardzo dobrej ciemnej pszenicy i to w dodatku warzonej w Polsce. Długość odcinka 12:56.
Comment
-
-
Odcinek 68 – Psze koźlak
Dzisiaj piwo, które idealnie koresponduje z jesienią, która panuje za oknem. Psze koźlak, czyli koźlak pszeniczny to kolejna propozycja Pinty. Piwo bardzo dobre, zwłaszcza na jesienną słotę. Zapraszam do słuchania. Długość odcinka 15:19.
Comment
-
-
Odcinek 69 – Brackie Mastne
Zapraszam do posłuchania audycji o polskim ale. To bardzo rzadko warzony w Polsce styl. Piwo jest smaczne, warto spróbować samemu. Długość odcinka 13:39.
Comment
-
-
Odcinek 70 – Polskie piwa świąteczne
Dzisiaj zapraszam Was do posłuchania audycji o m.in. polskich piwach świątecznych. Poza tym opowiadam o grzańcach, o zimowych piwnych nowościach, które tyle co zadebiutowały na sklepowych półkach oraz o podłej grypie, która mnie dopadła. Długość odcinka 27:11.Last edited by baania; 2011-12-17, 14:10.
Comment
-
-
Odcinek 71 – La Trappe Dubbel
Dzisiaj zapraszam Was do posłuchania audycji o ciemnym piwie holenderskich trapistów. Bardzo smaczne, swoim klimatem idealnie pasujące do świąt. W audycji starałem się utrzymać świąteczny nastrój, mam nadzieję, że on się Wam udzieli. Długość odcinka 17:07.
Comment
-
Comment