Teksty od czapy
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
-
Będziesz miał wiele kluczy to zostaniesz woźnym.Ucz sie ucz bo to potegi klucz...
A mi coś mówi, że Ty jesteś z tych dla których słownik ortograficzny jest narzędziem zbyt skomplikowanym by go ogarnąć.Cos mi muwi ze jestes jeszcze z tych co wierza ze Twardowski byl na ksiezycu.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Comment
-
Nie wiem po czym wnosisz, że go nie mam. A co do pogadania to nie wiem na jaki temat, bo mam wątpliwości czy znaleźlibyśmy jakąś wspólną płaszczyznę,Uy dziecko, najpierw naucz sie miec wlasne zdanie, to pogadamy, prawdziwy facet mowi co mysli i nie patrzy co inni mowiaComment
-
W przedszkolu nawet dzieci lepiej piszą i ciekawsze zdania budują. Jak obsługa słownika Cię przerasta wybierz jakichś inny środek komunikacji niż internetowe forum.Ja za pszedszkole dziekoje. Ps. przy okazji Paranoja ma to do siebie ze nieraz pozwala myslecComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Miejsce nad samym brzegiem "małego" Jezioraka w centrum miasta (przy Galerii Jeziorak). Co do wystroju to ot takie miejsce ikeowo-szklane dla turysty z "Warszawy". Obsługa trochę niekumata - na pytanie o dobrą włoską pizzę polecają Da Grasso
Jedzenie nowomodne,...
-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
-
-
W 54. numerze Piwowara redakcja zanurza się w świat piw wędzonych. Czytelnik znajdzie tu zarówno fascynującą historię stylu, jak i praktyczne wskazówki dotyczące warzenia najlepszych koźlaków wędzonych w Polsce czy wyjaśnienia naukowe o związkach dymnych w piwie. Uzupełnieniem są kultowe...2025-09-25, 23:46 -
Ekstrakt 11,5°, alkohol 4,4%, IBU 35, piwo warzone stale.
Żółta barwa, mocno mętne.
Piana bardzo solidna, drobne równomierne bąbelki, przy nalewaniu było jej pół kufla ale ciężka i nasycona nie tworzyła czapy wyrównując się poziomem z górną krawędzią . Zostawia sporo...-
Channel: Czechy
2021-10-31, 22:07 -
-
Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorców
restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
4 Photos-
Channel: Śląskie
-
-
Ostatnio "zasłuchuję się" utworami z kręgu muzyków grających i śpiewających (czasem wrzeszczących) coś, co określono jako Celtic Punk (Irish Punk, czy jak tam kto sobie chce). Jak przystało na Irlandczyków (rodzimych, czy tez z drugiej strony Atlantyku) nie wylewaja za kołnierz...
-
Channel: Twórczość
-
- Loading...
- Koniec listy.

?
Comment