Teksty od czapy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bourbonKid
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.05
    • 3

Kolejne siki sw weroniki.Odradzam pic ten szajs.

Comment

• Seta
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.10
      • 6964

Jacer czy Ty zamierzasz negować KAŻDĄ aktywność sekcji wrocławskiej czy ogólnie wszystko co nie związane z Żywcem?? Kiedyś równałeś koncern Heinekena z błotem, wymyślałeś nt Żywca straszne wulgaryzmy (mogę wyszukać cytaty) , a teraz - "szału nie ma, to samo będzie w Żywcu"...
      Weź chłopie daj se luz, nie dasz rady zrobić HUYnekenowi PiaRu. Nie na tym forum. My znamy historię...
      Last edited by Seta; 2010-05-31, 23:13.

Comment

• jacer
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2006.03
        • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi
        Jacer czy Ty zamierzasz negować KAŻDĄ aktywność sekcji wrocławskiej czy ogólnie wszystko co nie związane z Żywcem?? Kiedyś równałeś koncern Heinekena z błotem, wymyślałeś nt Żywca straszne wulgaryzmy (mogę wyszukać cytaty) , a teraz - "szału nie ma, to samo będzie w Żywcu"...
        Weź chłopie daj se luz, nie dasz rady zrobić HUYnekenowi PiaRu. Nie na tym forum. My znamy historię...
        Podałem ci ręke we Wrocku, po pzyjaźni, później uciekłeś a chciałem poagadać, a teraz się zapytam czy ty masz dobrze z głową?

Zacznij czytać ze zrozumieniem. Tyle.

P.S. To Centrum Piwowarstwa robi tą imprezę czy Urząd Miasta Wrocław?
        Milicki Browar Rynkowy
        Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
        "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
        "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
        No Hops, no Glory :)

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

Chłopaki, wynocha na PW.
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Seta
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.10
            • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
            Chłopaki, wynocha na PW.
            Nie dziękuję... :P Ja tylko luźną uwagę zapodałem. Sprawę olewam i tak nie przyjadę...
            A z tym podawaniem rąk, to chyba się wahałeś Jacerze - ciekawe czemu?

PS. Chciałbym, żeby Urząd Miasta Biłgoraja, Lublina, Zamościa, Rzeszowa itp zorganizował chociaż 1/3 takiej imprezy...
            Last edited by Seta; 2010-05-31, 23:38.

Comment

• jacer
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2006.03
              • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi
              PS. Chciałbym, żeby Urząd Miasta Biłgoraja, Lublina, Zamościa, Rzeszowa itp zorganizował chociaż 1/3 takiej imprezy...
              To zacznij się działać. Nikt ci nie broni.

P.S. nie znasz się na żartach
              Milicki Browar Rynkowy
              Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
              "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
              "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
              No Hops, no Glory :)

Comment

• bolek_gd
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2010.06
                • 7

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                Dzisiaj święto, "szanowny" nie chciałby się pastwić nad Twoją oceną. "Szanowny nie oczekuje "jakiegokolwiek" tylko "sensownego" uzasadnienia wystawionej oceny. Przyłożysz się lepiej do oceniania i nie będzie draki.

uzasadniaj więc sobie co tylko chcesz itp.
                ja nie mam zamiaru. nie podoba się to pa.

Comment

• bolek_gd
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2010.06
                  • 7

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                  Ktoś ci coś wywalił? Została tylko usunięta ocena z systemu (rankingu), opisu nikt nie ruszył. Nawet cyferki wciąż widać, tyle że nie liczą się do statystyki.

żaleno, twoja odpowiedź to po prostu załamanie i żenada.

Comment

• żąleną
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.01
                    • 13239

O załamaniu nie ma mowy, ale faktycznie czułem się trochę zażenowany, że muszę coś tak prostego tłumaczyć dorosłemu gościowi. Teraz mi się jednak wydaje, że chyba trochę oszukiwałeś podczas rejestracji.

Comment

• bolek_gd
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2010.06
                      • 7

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                      O załamaniu nie ma mowy, ale faktycznie czułem się trochę zażenowany, że muszę coś tak prostego tłumaczyć dorosłemu gościowi. Teraz mi się jednak wydaje, że chyba trochę oszukiwałeś podczas rejestracji.

trzeba, z całym szacunkiem , miec zamglony obraz by twierdzic że głosowanie które nie bedzie uwzgledniane ma wogóle sens.

podrawiam. i prosze...nie pisz jak pijesz.

Comment

• żąleną
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.01
                        • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bolek_gd Wyświetlenie odpowiedzi
                        nie pisz jak pijesz.
                        Wcale nie zamierzałem, to moja prywatna sprawa, jak piję.

Comment

• VanPurRz
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2008.09
                          • 4229

Mamy chyba kolejnego nieletniego na forum. Znowu neostrada staniała?
                          "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• przemo70
                            † 1970-2019 Piwosz w Raju
                            • 2007.05
                            • 1501

Zawsze mówiłem że wszelkiej maści urzędasy, nie wyłączając żadnego, nawet takiego z najniższego szczebla, to debile, i nikt mnie nie przekona do zmiany zdania
                            Save water, drink beer ...

http://www.parowozy.com.pl/
                            http://www.kamery.wolsztyn.pl/
                            https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile

Comment

• petrus33
                              Gość
                              • 2008.01
                              • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zenek73 Wyświetlenie odpowiedzi
                              krasna studanka działa robi jasne piwo 10 o zawartość alkoholu 4% browar otwarty od wtorku do niedzieli w poniedziałek zamknięty godziny otwarcia od wtorku do piątku od 14-20, a sobota i niedziela od 11-22.
                              Zenek, powiedz Nam.....czy ty chodziłeś kiedykolwiek do szkoły i miałeś taki przedmiot jak język polski ???

Comment

• petrus33
                                Gość
                                • 2008.01
                                • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
                                Petrus, człowiek ponad 2 lata bał się odezwać na forum, a ty go tak zaraz...
                                Wybacz ostry język Pendragonie, ale mam straszną alergię na kompletnych analfabetów.
                                A tu właśnie mamy taki przypadek. Ja wstydziłbym się coś takiego opublikować. Rozumiem literówki, ale taki bełkot bez przecinków......kompromitacja !!! Jeśli Zenek ma się tak odzywać, to lepiej, żeby się w ogóle nie odzywał

A wiesz co jest najsmutniejsze w tym wszystkim ?.......to, że mój post został usunięty, a ten bełkot analfabety nadal jest widoczny. Gratuluję Adminowi poczucia humoru.
                                Last edited by petrus33; 2010-07-04, 14:15.

Comment

Przetwarzanie...
                                X