Kolejne siki sw weroniki.Odradzam pic ten szajs.
Teksty od czapy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jacer czy Ty zamierzasz negować KAŻDĄ aktywność sekcji wrocławskiej czy ogólnie wszystko co nie związane z Żywcem?? Kiedyś równałeś koncern Heinekena z błotem, wymyślałeś nt Żywca straszne wulgaryzmy (mogę wyszukać cytaty) , a teraz - "szału nie ma, to samo będzie w Żywcu"...
Weź chłopie daj se luz, nie dasz rady zrobić HUYnekenowi PiaRu. Nie na tym forum. My znamy historię...Last edited by Seta; 2010-05-31, 23:13.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziJacer czy Ty zamierzasz negować KAŻDĄ aktywność sekcji wrocławskiej czy ogólnie wszystko co nie związane z Żywcem?? Kiedyś równałeś koncern Heinekena z błotem, wymyślałeś nt Żywca straszne wulgaryzmy (mogę wyszukać cytaty) , a teraz - "szału nie ma, to samo będzie w Żywcu"...
Weź chłopie daj se luz, nie dasz rady zrobić HUYnekenowi PiaRu. Nie na tym forum. My znamy historię...
Zacznij czytać ze zrozumieniem. Tyle.
P.S. To Centrum Piwowarstwa robi tą imprezę czy Urząd Miasta Wrocław?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziChłopaki, wynocha na PW.
A z tym podawaniem rąk, to chyba się wahałeś Jacerze - ciekawe czemu?
PS. Chciałbym, żeby Urząd Miasta Biłgoraja, Lublina, Zamościa, Rzeszowa itp zorganizował chociaż 1/3 takiej imprezy...Last edited by Seta; 2010-05-31, 23:38.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziPS. Chciałbym, żeby Urząd Miasta Biłgoraja, Lublina, Zamościa, Rzeszowa itp zorganizował chociaż 1/3 takiej imprezy...
P.S. nie znasz się na żartachMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj święto, "szanowny" nie chciałby się pastwić nad Twoją oceną. "Szanowny nie oczekuje "jakiegokolwiek" tylko "sensownego" uzasadnienia wystawionej oceny. Przyłożysz się lepiej do oceniania i nie będzie draki.
uzasadniaj więc sobie co tylko chcesz itp.
ja nie mam zamiaru. nie podoba się to pa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziKtoś ci coś wywalił? Została tylko usunięta ocena z systemu (rankingu), opisu nikt nie ruszył. Nawet cyferki wciąż widać, tyle że nie liczą się do statystyki.
żaleno, twoja odpowiedź to po prostu załamanie i żenada.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziO załamaniu nie ma mowy, ale faktycznie czułem się trochę zażenowany, że muszę coś tak prostego tłumaczyć dorosłemu gościowi. Teraz mi się jednak wydaje, że chyba trochę oszukiwałeś podczas rejestracji.
trzeba, z całym szacunkiem , miec zamglony obraz by twierdzic że głosowanie które nie bedzie uwzgledniane ma wogóle sens.
podrawiam. i prosze...nie pisz jak pijesz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bolek_gd Wyświetlenie odpowiedzinie pisz jak pijesz.
Comment
-
-
Mamy chyba kolejnego nieletniego na forum. Znowu neostrada staniała?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Zawsze mówiłem że wszelkiej maści urzędasy, nie wyłączając żadnego, nawet takiego z najniższego szczebla, to debile, i nikt mnie nie przekona do zmiany zdaniaSave water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zenek73 Wyświetlenie odpowiedzikrasna studanka działa robi jasne piwo 10 o zawartość alkoholu 4% browar otwarty od wtorku do niedzieli w poniedziałek zamknięty godziny otwarcia od wtorku do piątku od 14-20, a sobota i niedziela od 11-22.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPetrus, człowiek ponad 2 lata bał się odezwać na forum, a ty go tak zaraz...
A tu właśnie mamy taki przypadek. Ja wstydziłbym się coś takiego opublikować. Rozumiem literówki, ale taki bełkot bez przecinków......kompromitacja !!! Jeśli Zenek ma się tak odzywać, to lepiej, żeby się w ogóle nie odzywał
A wiesz co jest najsmutniejsze w tym wszystkim ?.......to, że mój post został usunięty, a ten bełkot analfabety nadal jest widoczny. Gratuluję Adminowi poczucia humoru.Last edited by petrus33; 2010-07-04, 14:15.
Comment
-
Comment